Vandaag is het nog steeds Vrijdag Blijdag! En ik word altijd heel blij van iets weggeven. Dus dat ga ik zes weken lang, elke vrijdag doen. 🙂

Van verschillende partijen heb ik super leuke items gekregen die ik mag weggeven. Vandaag is dit de Jesaja 60:1 BIJBELMOK! Met veel liefde ter beschikking gesteld door www.bijbelmok.nl Check hun website even voor nog meer toffe producten. Of hun Facebookpagina. Zo leuk!

sta-op-en-schitter-bijbelmok

Maar, wil jij deze prachtige mok winnen? Reageer dan onder dit blog even (dus niet in een bericht op Facebook, maar in een reactie onder dit blog). Morgenavond (zaterdag 12 november rond 20u) loot ik er een gelukkige uit! Die stuur ik een mailtje over hoe en wat verder.

Fijn weekend mama’s! Ook namens Samantha van Bijbelmok.nl

~ Liefs Daniëlle

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.