Hey hallo!

Super leuk dat je hier naartoe geklikt bent! 🙂

Van 7 november tot en met 16 december 2016 zal Power to the Mama’s een 30 dagen stille tijd challenge houden. Het hoofdthema is Sta op en Schitter! (Jesaja 60:1) Wat houdt de challenge in?

30-dagen-challenge-logo

  • zes weken lang verschijnt er vijf keer per week (maandag t/m vrijdag) op onze Facebookpagina een item dat te maken heeft met het hoofdthema van deze challenge
  • in deze zes weken behandelen we zes thema’s: schitteren, bij Jezus zijn, kruispunten, bidden, aanbidden en wandelen met God. Allemaal mooie thema’s die zeker ook belangrijk zijn voor moeders!
  • de bijhorende items zijn kort en daardoor makkelijk te volgen, maar ze hebben wel een diepere laag. Je hoeft alleen geen uren Bijbelstudie te doen (mag natuurlijk wel). De challenge is juist opgebouwd met de wetenschap dat we het altijd druk hebben. Op maandag wordt het thema van de week uitgelegd en met bijbehorende Bijbelteksten onderbouwd. Op de andere dagen gaan we verder op een gevarieerde, vernieuwende manier. En vrijdag beginnen we het weekend altijd met de Vrijdag Blijdag: een dag waarop er cadeautjes worden uitgedeeld! En echt, het is allemaal te volgen vanaf je smartphone, device, laptop of pc. Hoe dat er precies uitziet, dat verklap ik nog even niet 🙂
  • 30 dagen lang kun je dus heel gemakkelijk “inloggen bij God” door de stukjes die op Facebook worden geplaatst. Als je dan toch ingelogd bent op Facebook, waarom dit dan niet koppelen aan tijd met Hem? 🙂
  • Om het extra leuk te maken, uploaden we ook regelmatig een gratis printable. In ieder geval met een mooie tekst over het hoofdthema “Sta op en Schitter”. Ook volgt er een heus journal boekje wat je mag uitprinten en gebruiken. Wil je dit niet missen? Like dan onze Facebookpagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het doel van de challenge
Ons doel is je inspireren met variërende vormen van tijd doorbrengen met God, waardoor je gemotiveerd en geactiveerd wordt om te gaan schitteren zoals Hij het voor jou heeft bedoeld. Omdat stille tijd / tijd met God meer is dan alleen intensieve Bijbelstudie, hoop ik dat je op deze manier meer momentjes door de dag heen met Hem gaat hebben. Je gaat zien dat, als je de challenge volgt en de items elke dag doorneemt, je aan het eind van de week echt kunt zeggen dat je het thema en de Bijbelteksten van die week goed hebt doordacht. En stiekem hoop ik dat je eraan went en het volgend jaar gewoon lekker op je eigen manier doorzet 🙂

Meedoen?
Enthousiast geworden? Like dan eerst even onze Facebookpagina zodat je niks hoeft te missen van de challenge. Geef je ook op voor het challenge event door hier te klikken (wel nog even aangeven dat je meedoet door aan te vinken dat je komt naar het event), zodat we weten hoeveel mensen er echt meedoen met de challenge.

Wil je aan het eind van elke week een overzicht ontvangen van de thema’s, bijhorende Bijbelteksten en items? En wil je de printables die we gratis ter beschikking stellen niet missen? Vul dan hieronder je naam en e-mail adres in en bevestig je inschrijving (je krijgt hierover een mail, check ook even je spambox als je de mail niet ziet). Inschrijven gelukt? Dan krijg je tijdens de challenge elke vrijdagavond een overzicht in je mail!

Veel plezier en zegen tijdens de challenge!

Groetjes Daniëlle


[mc4wp_form]


Deze challenge bereid ik niet alleen voor. Een heleboel lieve mensen staan mij bij. Het logo van de 30 dagen challenge is belangeloos gemaakt door Thea Reedeker. Kijk voor meer van haar werk op haar Facebookpagina. De inhoud van de challenge wordt gecheckt door Jolanda Koornstra. Zij is van Gift of Life en heeft het boekje Bijzondere vrouwen zoals jij en ik geschreven. De dames van Move Your Mountain supporten mij ontzettend tijdens de voorbereidingen van deze challenge. Bedankt daarvoor ladies!

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.