Vandaag is het Dankdag. In de Bijbel staan een heleboel bijbelteksten over bidden en dankbaarheid. Vaak ook in die combinatie. Waarschijnlijk niet voor niets. In dankbaarheid zit heel veel kracht en met gebed stem je af op Gods plan en laat je Hem jouw hart zien. Gebed kan een krachtige uitwerking hebben, doorbraken geven, genezing brengen maar vooral geeft bidden een hoop rust. Denk hierbij aan Fillipenzen 4: 6-7

Wees over niets bezorgd maar vraag God wat u nodig hebt en dank Hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God die alle verstand te boven gaat uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren.

Dat is wat gebed en dankbaarheid doen. Dankbaarheid geeft kracht, vreugde en blijdschap. En als je dank & gebed gaat combineren, ga je daar in je leven echt iets van zien. Dat geloven wij.

Wees altijd blij. Bid zonder ophouden en dank God onder alle omstandigheden. Het staat in 1 Tessalonicenzen 5:16-18.

Nou is dat altijd blij zijn erg moeilijk. Maar door bewust om te gaan met dankbaarheid en ook van de kleine dingen te genieten (zoals ook in Prediker 3:12 staat), ga je God veel meer zien in je leven.

#powerboost aan je gebedsleven

Wij weten hoe belangrijk het is om af en toe een boost te geven aan je gebedsleven. We weten ook hoe makkelijk het is om er te weinig aandacht aan te geven of om dingen te vergeten. Het leven is gewoon druk van zichzelf en kinderen vragen daar soms nog iets extra’s in.

Daarom maakten wij vorig jaar het Dank & Gebedsboek.

Niet omdat we verwachten dat je dagelijks tijd hebt om te schrijven. Voor elke week is er in dit boekje ruimte om je dank- en gebedspunten op te schrijven. Bewust begint het boek elke week met het danken voor dingen. Kleine en grote dingen zijn iets om Hem dankbaar voor te zijn. Elke week kun je daarna nieuwe gebedspunten opschrijven. En elke vier weken lees je een inspirerende quote en overdenking. Dat een jaar lang, als je het elke week doet!

Ik weet zeker dat als je dan na een tijdje gaat teruglezen, je gaat zien dat een aantal gebedspunten ook dankpunten geworden zijn. Een dankjewel voor elk amen dus.

Naast het Dank & Gebedsboek hebben we ook nog andere mooie boeken in de shop. Wij van Power to the Mama’s zijn in ieder geval enorm dankbaar om moeders door middel van boeken en dit blog te mogen bemoedigen. Power to the Mama’s! 

 

GOED OM TE WETEN: tot 17 november krijg je €2,- shoptegoed met de code shoptegoed2 
(korting is geldig bij besteding vanaf €25,-)

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.