4 Reacties

 • Elise d R 4 november 2019 at 07:38 Beantwoorden

  Ha Petra.
  Mijn woorden schieten te kort dus ga ook niet een heel verhaal ophangen hier.
  Wel wil ik zeggen dat je een pracht mens bent! Dank je wel voor je eerlijke verhaal. Ik geloof dat God je bij de hand beet houd. Ook al voelt het soms helemaal niet zo, maar de grote God die regeert over Hemel en Aarde ziet jou, samen met je gezin.
  Ik wens je Gods zegen en geborgenheid toe.

  • Petra Hoogendoorn 11 november 2019 at 13:00 Beantwoorden

   Hoi Elise, ik word bijna verlegen van je reactie ;-). Dank daarvoor. Ik geloof ook dat Hij er bij is. Liefs!

 • Tinie Engelen 4 november 2019 at 19:23 Beantwoorden

  Opnieuw lees ik een verhaal van jou over leven, overleven, totdat het niet meer kan. Ik wil je even laten weten dat ik heel veel bewondering voor jullie heb! Ik denk aan het lied: hou vol, hou vol, Hij laat los…
  Ik eens jullie veel kracht en zegen

  • Petra Hoogendoorn 11 november 2019 at 12:58 Beantwoorden

   Hoi Tinie, dankjewel voor je lieve reactie!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *