Stella is onze zwangere blogger. Ze is in verwachting van haar tweede kindje. Ondanks die staat van zijn, was veel ballen in de lucht houden toch iets wat ze probeerde. Lees hier hoe het afliep… 😉

Recent liet ik een paar ballen vallen. Je weet wel, die paar die je met al je moeite krampachtig in de lucht probeert te houden omdat jij jezelf de grootste verwachtingen stelt. Maar zo moet het toch … ? Hoor ik niet … ?

Nee dus.

Het voelde erg bevrijdend om zo’n bal te laten kletteren. En raad eens: de boel liep niet in de soep. Het liep zelfs een stuk beter! Het maakte echt verschil want ineens had ik rust gecreëerd in de situatie waarin rust ook echt belangrijk was. Vooral en wederom voor mezelf.

Voor mij betrof het een heel stom voorbeeld, maar ik deel ‘m toch maar met jullie. Misschien wel omdat die dagelijkse beslommeringen een stuk dichter bij ons bed staan tenslotte. Het ging me om de verjaardag van Lewis, die is 31 oktober 2 jaar geworden. Ik had in mijn hoofd de wildste plannen om taarten te bakken, iedereen van hele creatieve cupcakes te voorzien, de mooiste versiering en de prachtigste verjaardagstaart voor de kleine man zelf. Maar, mijn lijf weigerde dienst en mijn man kreeg al nachtmerries bij het idee dat ik als een Dolle Mina aan de slag zou gaan (stress en zo). Hij hakte de knoop door om zelf de boodschappen te gaan halen (vind ik als vrouw dan weer spannend, ‘schat haal je wel genoeg hapjes en zo in huis’). Daar stuiterde mijn bal ‘Perfecte Verjaardag en Gastvrouw’ naar beneden.

Perfect willen zijn

Ik lees vaak online en in (lifestyle) bladen gericht op vrouwen dat we graag perfect willen zijn. Een perfect huis, een perfecte kledingstijl, een perfecte soulmate. Ik ben er klaar mee, heel eerlijk. Ik ben niet perfect en niet van plan om het te worden ook. Ik leg de lat bewust wat lager omdat ik dan leer om van de dingen te genieten, gewoon zoals ze zijn. Niet zoals een ander vindt dat ze moeten worden.

Ineens zie ik op welke lat ik sta en dat die plek eigenlijk best wel oké is.

Dus, welke bal laat jij vallen binnenkort?

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.