3 Reacties

  • carola 3 juli 2017 at 14:23 Beantwoorden

    Wat ontzettend herkenbaar. ik moet hier ook serieus wat aan gaan doen. ..wekker kopen en idd telefoon beneden houden. En toch leren negeren van die piepjes en knipperende lichtjes

  • Maria 4 juli 2017 at 18:47 Beantwoorden

    Ook een goeie: pas na het ontbijt je apparaten aan. En liefst vóór die tijd de dag beginnen met God.

  • Anoniem 31 januari 2018 at 12:46 Beantwoorden

    Super leuk artikel! Ik vond het heel leuk om te lezen. Ik ben zelf ook echt mega verslaafd. Ik weet dat ik er minder op kijken maar dat lukt me niet.. Ik heb sinds 1,5 jaar een manier gevonden hoe ik het doe.. Ik laat mijn telefoon en ook de andere elektronica op mijn werk (ik werk 40 uur) en voornamelijk in pauzes op mijn werk kan ik dan op m’n telefoon kijken. Mijn omgeving weet ook al dat ik ‘s avonds en in het weekend alleen telefonisch bereikbaar ben (heb telefoontjes doorgeschakeld naar een toestel jaar 0, waarmee ik niet mee op internet kan) Geeft me super veel rust! Misschien een tip voor iemand?

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *