Jaaaa! Het is herfst! En daar hoort toch ook echt dit herfstweer bij. De dagen worden korter, het donker zet eerder in. Vaak heb ik rond deze tijd last van extra vermoeidheid en de behoefte om thuis te cocoonen. Zo ook vandaag. De enige inspiratie voor een ontspanner voor ons was dan ook een lekker verwenmomentje. 🙂

Dus… eigenlijk is het heel makkelijk. Maak vanavond of een ander moment deze week ruimte voor een verwenmomentje, maak een kop lekkere warme chocolademelk, kop koffie of een fijn theetje klaar, neem er wat lekkers bij en ga zitten op die bank of fijne stoel en doe dat vooral onder een warm dekentje!

Wat een verwenmomentje voor mij nog meer “me-time” maakt is het luisteren naar goede muziek tijdens het lezen van een artikel/tijdschrift, of het luisteren naar een goede TED talk of preek van maximaal een half uur. Hieronder een aantal suggesties:

Je hebt vast zelf wel een idee bij een artikel wat je al een tijd wilde lezen. Of ligt er net als bij mij ook nog een tijdschrift in een hoekje? Als je dit moment wilt combineren met een momentje met God is het artikel over wat we kunnen leren van Elia ook een aanrader, als je die nog niet gelezen hebt.

Genoeg te bedenken in ieder geval! Voor wie op zoek is naar een iets andere warme chocolademelk dan normaal heb ik hieronder nog een receptje geplakt van The Green Happiness. Heb je zelf nog een suggestie? Deel deze dan vooral in een bericht op de site of op Facebook!

Lekker ontspannen ladies!

Groetjes Daniëlle

Recept: Kokos-chocolademelk met caramel swirl

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.