Post uit het bos? Ja! Vandaag een ontspanner die je mee naar buiten sleept. Want heb je al gezien hoe prachtig die natuur nu is? 

img_8027-1

Post maken en versturen plus een lekker momentje met je gezin buiten in het prachtige bos. Heerlijk toch? Eigenlijk is het idee heel simpel. Neem je kids mee naar het bos en spreek af dat ze de mooiste bladeren gaan zoeken in alle herfstkleuren. Met deze prachtige bladeren maak je vervolgens een mooie kaart. Het bezoek aan het bos kan gelijk een mooi moment zijn om de kids te te leren welke kleuren er bij de herfst horen en welk voedsel er op de grond ligt voor alle diertjes die zich voorbereiden op de winter (beukennootjes, kastanjes en eikels voor de eekhoorns bijvoorbeeld). Maar dat terzijde 😉

Wat heb je nodig voor post uit het bos?

  1. Kies een droge dag uit om naar het bos te gaan.
  2. Neem een emmertje of bakje mee voor de blaadjes.
  3. Zoek samen met je kids mooie bladeren uit in alle herfstkleuren en doe ze in de emmer.
  4. De mooiste bladeren neem je mee naar huis. Zijn ze gekruld? Leg ze dan een dag tussen twee bladzijden in een dik boek. Dan worden ze mooi plat.
  5. Pak een witte kaart of wit stuk stevig (knutsel) papier. Mag ook een andere kleur zijn als je dat wilt.
  6. Bedenk aan wie je de kaart gaat sturen.
  7. Plak de bladeren erop en teken of schrijf er nog een mooi berichtje bij.
  8. Doe de kaart in een grote envelop en stuur hem op.

Deze post kan niet anders dan een heerlijk gezinsmoment in het bos én blije gezichten bij de ontvanger opleveren. Veel plezier met maken!

🙂

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.