Deze week een ‘Ontspanner’ waarvoor je de deur uit mag (maar niet perse moet). En waarvoor je je agenda en telefoon nodig hebt 🙂

Vaak zie ik het al helemaal voor me… heerlijke avond, misschien nog wel buiten bij de tuinkachel, bijkletsen onder het genot van een mooie wijn, of een goede koffie in dat fijne koffietentje in de stad… Maar vaak blijft het bij die gedachte.

Sinds dat de kinderen er zijn, is mijn tijd met vrienden cliché maar waar echt teruggeschroefd naar heel veel minder. Aan de ene kant natuurlijk niet erg, maar aan de andere kant ook ontzettend jammer. Natuurlijk zie ik wel regelmatig mensen, maar sommige vrienden zie ik ook veel te lang niet. De tijd is gewoon snel op met kinderen en veel vrienden wonen niet om de hoek. Vaak denk ik wel: “Oh, ik moet afspreken met die of die!”, maar kom ik er lang niet altijd aan toe iemand even een berichtje te sturen of uit te nodigen voor een drankje.

Dus. Bij deze eens even een leuke ‘Ontspanner’ met als thema: vriendentijd!

  1. Denk even na over wie je echt al te lang niet hebt gezien en waar je mee wilt afspreken.
  2. Kies een van de onderstaande afbeeldingen die past bij jouw mogelijkheden en wensen. Heb je een smartphone? Houd de foto dan ingedrukt. Meestal kun je dan kiezen voor opslaan. Zit je op de pc/laptop? Ga dan met de muis op de afbeelding staan, klik op de rechtermuisknop en download de afbeelding.
  3. Stuur de persoon een whatsappje of een e-mail met de foto en schrijf er een leuk berichtje bij waarmee je hem of haar uitnodigt voor een gezellige afspraak. Je kunt natuurlijk afspreken waar je wilt. Bij jou in de tuin, aan tafel met of zonder kinderen,  op een terras, in een café…. of waar dan ook leuk is voor jullie.
  4. Check –bij antwoord- jullie agenda’s en plan die date!
  5. Wacht tot de datum en GA! Afzeggen is natuurlijk geen optie 😉 (uitzonderingen daargelaten dan). Van uitstel komt vaak afstel. Zie je elkaar weer een jaar niet. Nee. Afspraak is afspraak, daar gaan we voor! 😉

Ik ga vast een mooi wijntje bestellen voor mijn bijklets-date met een vriendin!

Fijne tijd!

Groetjes Daniëlle

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.