6 Reacties

 • Marieke 13 april 2019 at 12:40 Beantwoorden

  Mooi geschreven! Ben zelf net mama geworden van onze derde. Het klinkt heeeel herkenbaar. Ik ben vooral dankbaar hoe we gezegend zijn! God is faithfull!

  • Daniëlle Koudijs 22 april 2019 at 21:09 Beantwoorden

   :-) Gefeliciteerd he! En zeker, rijkdom is het. Liefs Daniëlle

 • Inge Noordam-Snel 15 april 2019 at 09:11 Beantwoorden

  Ja ik snap heel goed dat je de derde er niet even bij doet, ook de vierde vijfde enzovoort niet want, het blijven mooie geschenken van God. En ik weet dat ik alleen maar dankbaar ben voor mensen waarbij het wel lukt om meer dan 1 of 2 kinderen te mogen ontvangen. Ik ben iemand die had graag meer dan 2 kinderen willen krijgen, maar het mocht niet zo zijn. Ik weet dat de andere kindjes voor God’s troon dansen en zingen, maar soms moet ik eraan denken niet jaloers te zijn op mensen met meer dan 2 kinderen, en dan geen reactie te geven als: ” mmm die derde doe je er gewoon even bij” Dus daarom hier mijn echt gemeende excuus naar alle mamma’s waarbij ik of andere die vervelende zin hebben uitgesproken, ja als ik die zin zelfs maar heb gedacht.

  • Daniëlle Koudijs 22 april 2019 at 21:09 Beantwoorden

   Lieve Inge, dankjewel dat je je zo kwetsbaar durft op te stellen in jouw reactie. Voel je alsjeblieft niet schuldig, blijkbaar reageerde je vanuit een pijn die bijna geen ander snapt als je dit ooit dacht of zei. Jouw kindjes zijn op een mooie plek, maar het blijft verdrietig ze te moeten missen. Bij God zijn ze meer dan geliefd en veilig, gelukkig. Veel zegen en liefde voor jou en je gezin! Liefs Daniëlle

 • Maria 17 april 2019 at 16:30 Beantwoorden

  Mooi geschreven. Het is absoluut niet makkelijk om kinderen op te voeden, hoeveel het er ook zijn. Maar het zijn inderdaad stuk voor stuk prachtige geschenken!

  • Daniëlle Koudijs 22 april 2019 at 21:03 Beantwoorden

   Dankjewel Maria!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *