Vorig jaar augustus schreef ik over dat ik van achteren werd aangereden op de snelweg. Terwijl de kindjes in de auto sliepen. Degene die op mij botste zat op haar navigatie. GELUKKIG liep het goed af en kunnen wij dit navertellen. Ondanks deze wake-up call gebruik zelfs ik af en toe mijn telefoon nog achter het stuur. Maar deze reclame maakt zo ontzettend duidelijk waarom ik mijzelf het telefoongebruik NOOIT meer moet toestaan in de auto. Ik zit in ieder geval te huilen door de gedachte dat dit mij had kunnen overkomen vorig jaar. En dat ik het net zo goed kan veroorzaken als ik weer eens overmoedig ben.

Bron: Youtubekanaal van Interpolis. Nee. Ik word niet gesponsord door Interpolis. Helaas. 😉 Maar ik wil dit wel graag met jullie delen. Als waarschuwing en bewustwording.

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.