Vooruit. Omdat er afgelopen week zoveel aandacht is geweest voor het Kraamjournal, delen we hier een pagina uit het boek. Do’s and dont’s voor jonge ouders. Wat mij betreft een hele belangrijke, vol tips voor jonge ouders. Want als jonge ouders kun je die soms wel gebruiken. Er komt zoveel op je af! 

Benieuwd naar de tips? Klik op onderstaande afbeelding voor het PDF document. Heb je aanvullingen? Dan horen we dat graag in een reactie op de site of op onze social media kanalen. En delen mag natuurlijk, als je iemand deze tipst gunt. 🙂 Misschien is het voor ouders to be ook leuk om het radioprogramma ‘Bij Jorieke’ van afgelopen woensdag terug te luisteren. In dat programma geef ik ook veel tips en info over de kraamtijd. Klik hier als je Bij Jorieke wilt terug luisteren. 

 

 

 

 

 

 

Mocht je nou die oefening in dankbaarheid willen doen… de opdracht waarnaar wordt verwezen zit er niet bij. Die vind je alleen in het Kraamjournal. Maar niet getreurd. Het Dank & Gebedsboek is hét middel waarmee je deze oefening op een gestructureerde manier kunt uitvoeren. Die vind je dan weer in de shop. Net als het Kraamjournal. 🙂

 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.