7 Reacties

 • Tanja 5 januari 2019 at 13:56 Beantwoorden

  Wat een open en eerlijk verhaal. De tranen druppelden uit mijn ogen . Wat wens ik jou en je gezin een hoop sterkte en liefde toe. En misschien mag ook jij gewoon zwak zijn? Want Zijn kracht wordt juist in zwakheid zichtbaar. Ik bid voor jullie!

 • Maria 5 januari 2019 at 14:44 Beantwoorden

  Mooi blog. Waar. En heel veel sterkte.

 • Joyce 5 januari 2019 at 14:56 Beantwoorden

  Prachtige blog Peet!!! I love you!!

 • Tineke 6 januari 2019 at 12:03 Beantwoorden

  Wat bijzonder omschreven! In moeilijke tijden is God juist daar.

  Sterkte

 • Alike 7 januari 2019 at 17:19 Beantwoorden

  Wat knap geschreven Petra. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe.

 • Manon 10 januari 2019 at 23:17 Beantwoorden

  Heel herkenbaar blog, maar nu ik de opvolger ervan lees is voor jou en je gezin de uitkomst zoveel slechter. Wat vreselijk verdrietig! Laat je bijstaan door God en in hem door iedereen om je heen. Wees dankbaar voor de momenten samen. Maar boosheid en verdriet mag je ook voelen, dat is net zo goed een uitingsvorm van liefde. Ik wens jullie heel veel sterkte en dat je man zo lang als mogelijk is bij jullie mag blijven met zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Ik bid voor jullie.

 • Fay 5 maart 2019 at 14:08 Beantwoorden

  wow een prachtig stukje en kwetsbaar stukje. gisteren hoorde ik een mooie preken serie van David de Vos “geniet van het leven deel 1,2,3) de moeite waard om te luisteren! in deel 2 heeft hij het over tranen (liquid words) die nodig zijn in Gods proces met ons als mensen. hij zei mooie dingen. Ik denk oprecht dat het je aan zal spreken. sterkte met elkaar en alles wat er gebeurd!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *