5 Reacties

 • Boukje 25 februari 2019 at 14:20 Beantwoorden

  Prachtig weer! En zo herkenbaar. Hij geeft elke dag, nieuwe liefde, nieuwe kracht!
  Zet m op en ga met Hem!

 • Ruth 14 juli 2021 at 12:49 Beantwoorden

  Nou. Dankje. Kon ik wel gebruiken na te lang op reserves te hebben geploeterd, plus een dikke week waarin door externe omstandigheden werkelijk niets ging zoals gepland. Mijn rek is eruit, de tank is leeg. Ik snak naar oplaadtijd.

  • Daniëlle Koudijs 15 juli 2021 at 12:05 Beantwoorden

   Graag gedaan. Ik hoop en bid dat je krijgt wat je nodig hebt. Blijf dicht bij Hem! Liefs

 • Karin 15 juli 2021 at 09:39 Beantwoorden

  Confronterend stuk. Want ik vind opladen met een enthousiaste kleuter en een baby van 3 maanden, die de meeste tijd niet zo blij is als dat ik haar zou wensen behoorlijk pittig. Het resulteert vaak in dat ik ‘s avonds weg loop en zeg: ze zijn even voor jou om na een blokje van 5 minuten weer terug te lopen, omdat ik buiten het gehuil nog hoor Maar ook daar ervaar ik zegen: door hardop te bidden en dan te ervaren dat ik toch rustig kan blijven, of juist een lief appje van iemand. Maar je laat mij wel zien hoe belangrijk opladen is… toch maar eens iets bedenken voor het weekend….

  • Daniëlle Koudijs 15 juli 2021 at 12:04 Beantwoorden

   Hoi Karin,

   Dank voor je reactie! Het is ook pittig om dan op te laden. Even weglopen van de situatie om zelf op adem te komen is dan ook heel goed! Ook al is het 5 minuten. Fijn dat je daar ook zegen ervaart. Het zit op die momenten heel vaak in de kleine momenten met Hem of door iets van een ander. Die momenten leren zien helpt al. Kijk naar wat wél kan en wél haalbaar is, dat is al meer dan niets. Hopelijk kan je iets bedenken wat voor jou werkt dit weekend. Heel veel zegen en succes! Groeten, Daniëlle

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *