2 Reacties

  • Maaike 19 juni 2019 at 12:27 Beantwoorden

    Beste Petra, elke keer weer onder de indruk van je blogs. Dat je naast wat je allemaal meemaakt ook nog tijd maakt om het (voor ons) op te schrijven! Heel inspirerend, relativerend.. eigenlijk écht geen woorden voor. Weet dat ik je columns graag lees en je bewonder om je schrijftalent. Wens je toe dat alles wat je in bovenstaande ons toewenst ook voor jou mag zijn!!
    Kracht en Zegen!!

    • Petra Hoogendoorn 19 juni 2019 at 21:20 Beantwoorden

      Hoi Maaike, dank voor je lieve woorden. Ik word er een beetje stil van…;-). Ik vind het fijn om dingen op papier te zetten, als ze te lang in mijn hoofd blijven hangen. Dat geeft orde in de chaos. Ben ook heel dankbaar dat ik mijn/ons verhaal bij PttM ‘kwijt’ kan. En dat mensen daar dan weer herkenning in vinden, op wat voor manier dan ook, is prachtig werk van onze Heer! Ik krijg veel terug door mijn blogs; medeleven, steun, maar ook helderheid over bepaalde dingen in onze situatie. En dat helpt zo enorm!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *