Soms krijg je een prentenboek onder ogen dat zo mooi is, dat je niet meer wilt stoppen met lezen. De woorden, de platen, de kleuren, het verhaal… Zo’n verhaal waar je ingezogen wordt, wat je niet loslaat en wat je wilt uitlezen tot het eind. Zo’n verhaal is het verhaal over De Kunstenaar van Lisette van de Heg en Tirza Beekhuis.

Zodra je het boek doorbladert, ontdek je de veelzijdigheid. Het kleurgebruik, de details, de opbouw van het verhaal dat zichtbaar wordt in de opbouw van de kleuren… De grote verrassing in het midden van het boek zal de spanning van je kinderen opvoeren en hun nieuwsgierigheid wekken. Maar waarschijnlijk ook die van jou.

Het is eigenlijk zonde om te veel van het verhaal te verklappen. Zoals uitgeverij de Vuurbaak zegt; het is een mooi cadeau aan de wereld. En omdat het zo’n cadeau is, hebben ze een luisterboek gemaakt van dit boek, wat je kunt bekijken op Youtube. Inclusief de prachtige platen. Een waar feest!

Ik weet zeker dat je kinderen net zo stil en geïnteresseerd luisteren als die van mij. Mijn zoon Mads kan gewoon een kwartier geboeid luisteren als ik dit verhaal voorlees. Een wonder op zich! En als je dan net zo enthousiast bent over het boek als ik, koop het dan. Dan heb je het altijd dichtbij. 😉

Wil je dit superleuke kinderboek bestellen? Dat kan hier!
Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van bijna drie | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.