Elke ouder die zijn kind wil laten kennismaken met het christelijke geloof kent dezelfde uitdaging: hoe ga ik mijn geloof delen? En hoe leer ik mijn kinderen hoe zij hun geloof kunnen delen? De boekjes Geloof delen, uitgegeven door Verre Naasten, helpen je daar met praktische, mooi uitgewerkte materialen bij.

Geloof delen  – 7 stappen om samen met je kind geloof te delen

Het eerste boekje is gemaakt voor jonge kinderen, tussen de 4 en 12 jaar. Je leest verhalen over Sam en Eli die hoe jong ze ook zijn al licht proberen te zijn voor andere mensen. Je leest samen met je kind stukjes uit de Bijbel en bespreekt vragen. Ook staan er leuke doe-opdrachtjes in waarmee je uit je hoofd in je handen gaat.

Door de verhalen en opdrachtjes heen, leer je ook over mensen in andere landen en hoe zij geholpen worden in het ontwikkelen van geloof.

Je kunt het gratis boekje via deze knop aanvragen. Let op: je kunt per adres één boekje aanvragen. Bedenk dus goed welke van de twee je wilt!

Geloof delen – Aan de slag met je tiener

Geloof delen stopt niet als je kinderen in de pubertijd raken. Het verandert wel. Met het aangepaste boekje voor tieners, heb je met dit materiaal mooie teksten en vragen in handen die je kunt bespreken met je tiener. Ook is het boekje geschikt om ze het zelf te laten lezen. ‘Authentieke verhalen maken indruk op mijn tieners, verhalen waar je kippenvel van krijgt’, schrijft Gienke Boersma in het voorwoord. Dat zijn verhalen met impact, die pubers zeker tot nadenken aanzetten!

Ook zitten er in dit boekje verschillende verhalen, bijbelse stukjes en vragen. Daarnaast vind je een QR code naar een website met een bijbelstudieserie over rust, evangelisatie en diversiteit. Door middel van filmpjes en gratis te downloaden gesprekskaartjes ga je verder met elkaar in gesprek over deze mooie thema’s.

Je kunt het gratis boekje via deze knop aanvragen. Let op: je kunt per adres één boekje aanvragen. Bedenk dus goed welke van de twee je wilt!

Heel veel zegen op jullie weg met jullie kinderen! 

 

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Verre Naasten.

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.