Een van de mooiste dingen die mijn eigen falen me oplevert, is dat mijn houding ten opzichte van andere moeders veranderd is. Ik ben namelijk een genademama geworden, door Hem die mij als eerste genade gaf. Dus als ik andere moeders zie worstelen, bekijk ik hen met andere ogen. En dat maakt een wereld van verschil. Want net zoals Jezus het oordeel over mij heeft weggenomen, laat ik mijn mening ook steeds meer thuis.

Rianne heeft deze column zo mooi, kwetsbaar maar bemoedigend geschreven. Vandaar dat hij een plek heeft gekregen in het boek #Powertalks voor mama’s.

Omdat deze column zo goed past bij deze week voor Pasen, delen we hem hier als een leesfragment uit het boek. Klik op onderstaande foto, en dan word je naar het document geleid.

Heel veel leesplezier!

 

 

 

 

 

 

#Powertalks voor mama’s is een boek met eerlijke columns over het moederschap, bijbelse bemoedigingen, artikelen over geloof, relatie, balans en opvoeden en nog veel meer moois voor moeders. Ben je na dit leesfragment enthousiast over het boek? Hij staat al als pre-order in de shop. 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.