13 Reacties

 • Marjanne 10 januari 2019 at 09:23 Beantwoorden

  Ben pas net “nieuw hier” en lees je blog met tranen in mijn ogen: sterkte Petra en Gods onmisbare Kracht gewenst voor jullie

 • Sanne 10 januari 2019 at 10:18 Beantwoorden

  Wat heftig, Petra!
  Ik bid je de kracht van God toe om te glanzen voor je kinderen, maar ook tegelijk om jezelf de ruimte te geven om even niet te stralen en te rouwen. God is je Vader en Zijn hart gaat naar je uit! Ik bid je dat Hij jou en je gezin hier doorheen draagt aan Zijn hart. Hou vol en hou vast.

 • Gerda 10 januari 2019 at 12:04 Beantwoorden

  Heftig heel veel sterkte

 • Suky 10 januari 2019 at 12:22 Beantwoorden

  Met een brok in mijn keel lees ik jou levensverhaal. Veel sterkte voor jullie gezin.

 • Evie 10 januari 2019 at 13:58 Beantwoorden

  17 jaar geleden doorleefde ik dit scenario en verloor mijn moeder. Hartverscheurend om dit te lezen. Jezus heeft me laten zien dat Hij groter is dan ons verdriet. Ik bid voor jullie.

 • Heleen 10 januari 2019 at 17:12 Beantwoorden

  Ongelooflijk veel kracht en wijsheid gewenst. Geen woorden voor. Ik lijd met jullie mee.

 • Jolanda 10 januari 2019 at 20:46 Beantwoorden

  Woorden schieten te kort. Sterkte!

 • Saskia 10 januari 2019 at 21:25 Beantwoorden

  Heel veel sterkte, kracht en zegen voor jullie gezin!

 • Tinie 11 januari 2019 at 08:05 Beantwoorden

  Ik bid voor jullie en jullie gezin.

 • Jitske 11 januari 2019 at 15:07 Beantwoorden

  Woorden schieten te kort. Ik bid voor God’s kracht voor jou, voor je man en jullie gezin.

 • Maria 12 januari 2019 at 17:42 Beantwoorden

  Verschrikkelijk om zulk nieuws te krijgen. Heel veel sterkte toegewenst!

 • Petra Hoogendoorn 13 januari 2019 at 08:43 Beantwoorden

  Lieve mama’s, bedankt voor jullie reacties. Het geeft een overweldigend gevoel dat er zoveel mensen met ons meeleven en voor ons bidden. Ons leven staat totaal op zijn kop. Maar we voelen ons echt gedragen door alle mensen om ons heen. En ook door Onze Vader.

  Bij sommigen van jullie lees ik dat mijn blogs herkenbaar zijn . Ik hoop dat ook jullie troost vinden bij Hem. Ik hoop ook dat ik ooit weer inspiratie krijg om te schrijven over leuke dingen in het leven en die met jullie te delen. Want die zijn er gelukkig ook nog steeds!

  Veel liefs voor jullie allemaal! ❤️

 • Carolina 14 januari 2019 at 13:30 Beantwoorden

  Wat afschuwelijk Petra, woorden schieten tekort om dit te bevatten… en te troosten, maar Jezus is onze Helper, en onze Hogepriester (Jezus) voelt al ons lijden met ons mee. Er is geen pijn die niet heeft gevoeld (hebr 4). Heel veel sterkte, de tranen schieten in mijn ogen als ik dit lees… jou blog… een digitale knuffel voor jullie

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *