Afgelopen maandag was het zover. Jesse ging onder het mes. Na dik een jaar verkoudheid en een half jaar (bijna) oorontstekingen en looporen werden er buisjes geplaatst en is z’n neusamandel verwijderd. Een routine ingreep voor de artsen, maar spannend voor ons. Dat las je maandag ook terug in mijn blog. Maar nu is het alweer weekend. Tijd voor een update.

Je kind in een ziekenhuis is volgens mij nooit leuk. Dat de operatie nodig was bevestigde de KNO-arts heel stellig. Het was echt vies daar binnen. Ik zal de details achterwege laten, maar laat ik het erop houden dat het uit de narcose komen het meest vervelende stuk van de hele dag was. Daarna ging het snel beter. Jesse was maandagmiddag alweer opgeknapt en vanaf woensdag merkte ik ook al echt verschil. Zijn verkoudheid moet nog overgaan, maar hij staat veel vrolijker, opener en vrijer in de wereld. En dat terwijl het al zo’n vrolijk ventje was! Nu is het een nog groter blij ei 🙂

Het raakte me hoeveel lezers er hebben meegeleefd. Echt heel tof. Dank jullie wel voor alle gebeden en lieve woorden. God was- en is er zeker voelbaar bij. De verpleegsters in het ziekenhuis zeiden ook dat ik veel rust uitstraalde en dat dat waarschijnlijk z’n effect had op Jesse. Want ondanks z’n lege maag, heeft hij het tot de operatie allemaal kranig en redelijk soepel doorstaan. Iets wat ik niet had verwacht omdat hij normaal het huis afbreekt als hij honger heeft.

Wij zijn heel dankbaar voor de rust waarmee deze week is verlopen. Donderdag was de eerste relatief rustige nacht sinds maanden (Jesse was maar één keer wakker en heeft daarna zes uur achter elkaar geslapen. Iets wat hij tot nu toe slechts een paar keer heeft gedaan).

Ons gebed is dat de rust doorzet en steeds meer terugkeert. Maar bovenal zijn we dankbaar. Dankbaar voor ons gezin, voor Gods kracht en Zijn aanwezigheid. Tussen de pittige momenten door genieten we met volle teugen van onze boefjes. Want boefjes zijn het, die twee prachtkerels van ons. 😉

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.