6 Reacties

 • Bea 3 april 2018 at 10:00 Beantwoorden

  Hier ook hsp en doorgegeven aan mn dochter. Hsp hebben betekent trouwens niet dat je nooit óngevoelig kunt reageren, vaak gebeurt dat juist als het je even allemaal teveel wordt…

 • Wietske 3 april 2018 at 10:51 Beantwoorden

  Ik ben hier ook erg in geïnteresseerd

  Gr wietske

 • Rosemarie 4 april 2018 at 14:05 Beantwoorden

  Hé wat fijn dit te lezen, dankjewel! Dit voelt als een antwoord op m’n gebed van gisteravond. Rustgevend en verhelderend!

 • Daniëlle 4 april 2018 at 19:41 Beantwoorden

  Wat een fijne en bemoedigende blog! Heb er veel aan, al is het maar de herkenning en feit dat ‘je niet de enige bent’, want zo voelt het soms wel. Ik heb mijn HSP zijn ook doorgegeven op mijn oudste dochter, best een uitdaging in het ouderschap. Benieuwd naar de volgende blog!

 • Karla 6 april 2018 at 12:18 Beantwoorden

  Een feest van herkenning in een voor mij moeilijke tijd van balans vinden…

 • Maria ten Hoeve 7 juli 2021 at 13:50 Beantwoorden

  Wat heftig dat je derde kindje een huilbaby was en zelfs naar het ziekenhuis moest! Ik kan me voorstellen dat als je hoogsensitief bent dit enorm veel indruk maakt. Fijn dat je inderdaad weer het vertrouwen terugkreeg en zag dat het goed zou komen.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *