4 Reacties

 • M 5 maart 2019 at 22:41 Beantwoorden

  Ken je ‘ik zal er zijn’ van sela? Verborgen aanwezig deelt U mijn bestaan….
  zelfs op die hele moeilijke zware dagen, de momenten van teveel ballen in de lucht…

  Dikke knuffel vanaf afstand!

 • Sonja 6 maart 2019 at 08:06 Beantwoorden

  Zo, komt deze bemoediging even als geroepen! Zit er doorheen op t moment en de dag moet nog beginnen. En ik heb geeneens reden tot klagen…. Dank dat ik weer weet dat al mijn falen al vergeven is en dat God er raad mee weet!

 • Marike 6 maart 2019 at 13:00 Beantwoorden

  Wat een mooie blog! Zelf heb ik in moeilijke tijden ook veel steun gehad aan het lied ‘je draagt het niet alleen’ van Matthijn Buwalda. Luister maar eens op een rustig momentje!
  Veel sterkte!

 • Desiree 1 mei 2019 at 22:58 Beantwoorden

  He Petra, nu net deze site ontdekt en je blogs aan het lezen. Zelf bekent in het medische wereldje en dus ook bekent met de mega slechte prognose. Zelf ook heel wat “zeven slechte jaren” gehad. T enige dat ik wil zeggen; God is de Schepper van de mens en van jou. Hij weet dat je nu alleen maar in de overlevingsstand kan staan. En dat geeft dus niets. En dáárom is dus de kerk door Hem bedacht. Als jij niet meer kan bidden, dan bidden anderen wel voor jou en je gezin. Soms is het leven zo en dat neemt Hij je echt niet kwalijk. Niet te streng zijn voor jezelf! Hij houdt je wel vast ook als jij misschien los moet laten. Dikke knuffel

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *