2 Reacties

 • Sylvia 5 december 2019 at 09:24 Beantwoorden

  Hoi Christien, heel herkenbaar je blog, ik wens je alle goeds toe en altijd goede controles!! Ook ik werd afgelopen maand door het ziekenhuis achter mijn broek aangezeten voor een checkup (na borstkanker 3,5 jaar geleden met 3 heel erg jonge kinderen), en ook ik ging even naar de check tussen alle bedrijven door en na flink wat uitstelgedrag. Mijn kinderen waren ‘gelukkig’ te jong om alles mee te krijgen. Heel erg mooi dat je samen met je dochter jullie zorgen bij de Heer mag brengen, wat mij betreft heb je dan al iets moois bereikt! Veel gezondheid en geluk gewenst voor jou en je gezin!

  • Christien Karssen 5 december 2019 at 09:57 Beantwoorden

   Ja Sylvia!
   Ik ben niet de enige die het zo aanpakt dus fijn dat je het deelt! Dank je wel!! Ook voor jou alle goeds en kracht voor ieder jaar dat die controles er weer zijn!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *