5 Reacties

 • Noeska 17 december 2020 at 07:40 Beantwoorden

  Hai Petra, bedankt voor het delen. Heel veel sterkte aankomende tijd!!!
  Ik zal voor je bidden!!

  • Petra van Kruistum 17 december 2020 at 14:27 Beantwoorden

   Lief, dankjewel!

 • Barbara 18 december 2020 at 19:45 Beantwoorden

  Lieve Petra

  Mijn lieve man overleed vorig jaar, 38 jaar. En de eerste lockdown moest ik dus alleen doen. Het ergste? Geen knuffels krijgen van andere volwassenen. En hulp is ineens op een laag pitje, want iedereen is drukker dan druk. Wat ik heb ontdekt? Bid en je krijgt wat je nodig hebt. En dat kan een ingeving zijn wie je kunt benaderen voor hulp, dat kan een fb- bericht zijn van iemand die hulp biedt… En probeer maar te denken: Ik mis hem, dat mag en daardoor gaat het gewoon niet en da’s prima. Morgen is een nieuwe dag… Je bent niet alleen!

 • Maaike 20 december 2020 at 14:26 Beantwoorden

  Lees je teksten met ontzag Petra! Wat n beproevingen voor jou. Geen woorden..
  Moest onbewust aan dat lied denken: Als alles duister is ontsteek dan een lichtend Vuur wat nooit meer dooft.. (Taize vlgs mij)

  Groet!

 • Herma 24 december 2020 at 15:07 Beantwoorden

  Beste Petra, wat een verdrietige en eerlijke blog. Bij mij kwam het liedje ‘Vandaag’ van Kinga Ban in me op, iemand die als geen ander wist hoe het was om te leven zonder (aards) licht en als je zicht weg is: ‘Als je om je heen kijkt, maar je ziet niet wat je hoopt. En als het lijkt of je al tijden zonder toekomst verder loopt. Bedenk dan, als je zicht verliest: je loopt in Iemands zicht. De Aanwezige verlaat je niet..’

  Veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *