In mei leggen alle vogels een ei, is een welbekend gezegde. En een ei vervolgens uitbroeden, kost tijd. Rust is ervoor nodig en bezinning op het doel; nieuw leven geboren laten worden. En in ons geval betekent dat vooral nieuwe dingen. 

Tijd voor een nieuwe maand. Tijd voor een nieuw thema. Rust & bezinning is het nieuwe maandthema. Een thema wat vaak ter sprake komt en wat invloed heeft op veel terreinen van ons leven.

Voor Power to the Mama’s moeten er de komende maand een hoop eieren gelegd en uitgebroed worden. Het wordt nog een uitdaging om voldoende in de relaxmodus te staan, iets wat juist in deze tijd belangrijk is. Voor ons dus spot on en super fijn om daarmee ook gefocust te blijven op voldoende rust.

Komende maand hoor je meer over nieuwe plannen, over een toffe verbindende activiteit en ook wordt het nieuwe logo en een stukje van de nieuwe website getoond. Voor mij, Daniëlle, maar zeker ook voor het steeds groter wordende team een spannende tijd. We zijn benieuwd naar hoe alle ideeën gaan uitpakken. En of ze nog beter aansluiten op jullie behoefte. We hebben goed naar jullie feedback geluisterd en we zijn ervan overtuigd dat het programma nog meer past bij “ons moeders”.

Ik hoop en bid dat PTTM moeders mag blijven bemoedigen (als moeder, vrouw en geliefde) en dat we nog meer moeders kunnen sterken met Gods Waarheid. Zijn Power to the Mama’s plus echte verhalen met elkaar delen is onze missie. Een nieuw logo en een verbeterde website helpen om bekendheid te creëren en de bereikbaarheid te vergroten, maar het echte werk gebeurt natuurlijk in ons en jullie hart. En dat hart vinden wij nog steeds het meest belangrijk, omdat dat de plek is waar God werkt.

Daarom deze maand het thema rust & bezinning. Er komen weer een paar mooie blogs, een paar mooie quotes en andere dingen voorbij die in dit thema passen. Denk aan raakvlakken met je persoonlijke leven, je relatie, geloofsleven en het leven van je kids.

Misschien is er op dit moment iets in jouw leven waar rust & bezinning voor nodig is. Ga het aan samen met God. Bij Hem vind je de beste rust om te bezinnen.

Vanavond een eerste blog over stilte. Heel inspirerend!

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.