Hey lieve mama’s!

Nog vier nachtjes voor de start van de challenge! 🙂

Voor de zekerheid leg ik nog heel even uit hoe je je inschrijft voor de nieuwsbrief van de challenge en hoe je ervoor kan zorgen dat je niks mist:

  • Heb je de Facebookpagina geliked? Dan doe je sowieso mee!  Elke dag vind je daar de items voor de 30 dagen challenge terug.
  • Op de website kun je onder het menukopje “30 dagen challenge” ook alle items terugvinden.
  • Vind je het fijn aan het eind van elke challenge week een overzicht te krijgen van het thema, de gebruikte Bijbeltekst(en) en opdrachten? Vul dan onderstaand e-mailformulier in. Je krijgt dan elke vrijdagavond (dus pas aan het eind van elke week) een overzicht in je mail.
  • Tijdens de challenge worden één of meerdere printables weggegeven. Wil je deze ook in je mail ontvangen? Vul dan ook je mailadres hieronder in! De eerste printable (een DIM (Did It Myself) journal) is al weggegeven. Heb je die gemist? Klik dan hier.
  • Bevestig je inschrijving voor de nieuwsbrief nog wel even. Zie je geen bevestigingsmail in je inbox? Check dan even je spamfilter!

[mc4wp_form id=”447″]

Ik hoop dat het nu helemaal helder is. Mocht dat niet zo zijn, laat het mij dan weten via het contactformulier of via een bericht op Facebook.

Groetjes!

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.