Nog een kleine week voor de 30 dagen stille tijd challenge start. Ik ben benieuwd of je van plan bent je ‘reis’ tijdens deze 30 dagen op te gaan schrijven. Vragen die je krijgt, inzichten die komen, gebedspunten die ontstaan… misschien heb je er nog niet over nagedacht. Ik wel 🙂

Als docent weet ik als geen ander wat het opschrijven van dingen met je brein doet. Je onthoudt dingen beter, tijdens het schrijven is er een proces gaande dat de stof helpt verwerken waardoor het beter beklijft, je ziet ineens verbanden die je eerder niet zag… kan allemaal zomaar gebeuren door het schrijven. Het zal je dan ook niks verbazen dat ik jullie wil aanmoedigen tijdens de challenge lekker mee te schrijven. Ook geloof ik dat eerlijk en oprecht je hart op papier zetten de communicatie met God ten goede komt. Zeker als je schrijft zoals je in gebed met God praat.

De pré-challenge 😉
Bij deze dan alvast een challenge voor de challenge: ga schrijven tijdens de 30 dagen challenge! Dit hoeft echt niet ingewikkeld of lang. Steekwoorden over je eerste gedachten, gebedspunten die opkomen, dingen die je opvallen, wat je raakt, wat je aan het denken zet kan al genoeg zijn om dat wat belangrijk is, niet te kunnen vergeten. Dan kun je er op een later moment langer over nadenken of meer over schrijven.

Ben je digitaal ingesteld? Dan kun je prima je notities op je telefoon gebruiken. Of een leuke journal app downloaden waar je je notities in bewaart. Ben je wel van het echt schrijven? Dan heb ik een cadeautje voor je! 🙂

GRATIS PRINTABLE!
In een creatieve bui heb ik een “Did It Myself” weekjournal gemaakt voor deze challenge. 🙂 En ja! Deze is gratis te downloaden als printable! Het journal bestaat uit zes creatief vormgegeven A4’tjes (plus een voorblad, inleiding etc.). Voor elke week kun je één A4 gebruiken om per dag in het kort wat dingen op te noteren. Benieuwd en hebben? Klik dan hier om het journal te downloaden! Print het vervolgens in kleur uit (het liefst dubbelzijdig om papier te besparen) en schrijf je belevingen vanaf volgende week op!

En nog meer weggevertjes
Heb jimg_8024e nou zoiets van… ik wil echt meer ruimte, of die printable is leuk maar veel te klein/niet mijn smaak of wil je er je eigen ding van maken? Dan kan dat natuurlijk ook. Om je te motiveren zelf aan de slag te gaan, geef ik in ieder geval vijf van deze leuke A5 notebooks weg.
Kans maken? Reageer dan onder dit blog in een reactie (dus niet op de Facebookpagina, maar onder dit blog op de site). Donderdagavond loot ik er vijf gelukkigen uit. Ik stuur de winnaars donderdagavond een bericht met de vraag om  het adres in de hoop dat ze dezelfde dag op de bus kunnen en dan zaterdag (dus voor de challenge) op de mat liggen.

 

Enthousiast geworden? Challenge jezelf om te gaan schrijven tijdens de stille tijd challenge! En doe het vooral lekker op de manier die bij jou past. Veel succes!

 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.