Weet je wat we door alle drukte rondom de Mom’s Prayer Challenge, mijn zwangerschap en het leven an sich een beetje vergeten zijn? Power to the Mama’s bestaat twee jaar! 🎉

Wat in mei 2016 begon als een door God ingegeven idee begon omdat ik bijna burn-out thuis zat na een pittige refluxperiode van onze jongste (eerlijke, oprechte verhalen schrijven over het moederschap gaf de dagen dat ik alleen thuis was om uit te rusten structuur), is inmiddels uitgegroeid tot -denken wij- hét christelijke platform voor (jonge) moeders. Iets wat ik nooit had verwacht, maar waar ik vol enthousiasme en liefde graag mee doorga samen met een inmiddels steeds groter wordend team vrijwilligers.

Het voelt een beetje alsof dit kindje groot wordt en zelf begint te leren lopen. Ik durf dingen los te laten en te delegeren. Anderen verantwoordelijkheden te geven. Want de basis en de visie waar vanuit we werken is duidelijk. Het overdragen van taken geeft mij ruimte om weer meer te schrijven en creatief te denken, want dat schoot er de afgelopen maanden wel een beetje bij in door de regeltaken, administratieve zaken en te maken keuzes die dit groter wordende ‘kind’ ook met zich meebrengt.

Twee toffe jaren zijn het tot nu toe geweest. Het was (en is) hard werken. Maar hard werken wordt beloond. Jullie enthousiasme over wat we doen en jullie positieve woorden over Power to the Mama’s zijn het mooiste wat we kunnen krijgen. En terwijl het platform groeide, groeide ook de kosten die horen bij het ontwikkelen van dit platform. God heeft elke keer voorzien in benodigde financiën. Door verkoop van producten, het schrijven van advertorials, geven van workshops of giften… steeds was er voldoende. Jullie daarvoor ook enorm bedankt!

Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe jaar dat voor ons ligt. En ik ben God ontzettend dankbaar voor alles wat we voor moeders mogen doen en wat we mogen betekenen met dit bijzondere platform. We hopen nog lang Zijn visie te mogen ontvangen voor Power to the Mama’s en samen met het team mooie dingen te maken voor jullie!

Wie jarig is trakteert
We vinden het leuk om te horen wat Power to the Mama’s voor jullie betekent of wat je er tof aan vindt. Laat het vooral achter in een reactie! En jaja, wie jarig is trakteert. Onder alle reacties verloten we zaterdag a.s. twee boeken (voor twee mama’s dus een boek) naar keuze!

Hier zie je een groot deel van het Power to the Mama’s team. Deze foto is genomen op 28 april 2018. Stella kon helaas niet aanwezig zijn, dus die mist op de foto. Maar inmiddels hebben we ook weer nieuwe mama’s toe mogen voegen aan het team. Zoals je merkt zijn er een hoop moeders vrijwillig actief achter de schermen bij Power to the Mama’s en zorgen we er met elkaar voor dat we jullie kunnen blijven voorzien van voldoende inspirerende en bemoedigende blogs en andere toffe dingen!

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.