24 Reacties

 • Martina 5 juni 2018 at 14:31 Beantwoorden

  Wat heb ik veel gehad aan het ‘Kraamjournal’! Net de laatste week gelezen en ik wou dat er nog veel meer weken in dit boek zaten! Bemoedigend, interessante onderwerpen, herkenning en stille tijd. Een goede mix en een kostbaar boek om later nog eens terug te lezen. Ook voor een nieuwe blog op jullie site neem ik graag even de tijd. Gefeliciteerd met dit jubileum en ga zo door!

  • Daniëlle Koudijs 5 juni 2018 at 15:54 Beantwoorden

   Gaaf om te horen Martina! Dank voor je bericht!

 • Swenne Bijzet 5 juni 2018 at 15:32 Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd! Ik ben erg blij met PTTM! De eerlijke verhalen over het moederschap, met mooie en zware kanten, en dat icm met geloof geven mij steun, een glimlach, een traan, iets om over na te denken, iets om voor te danken.

  • Daniëlle Koudijs 5 juni 2018 at 15:55 Beantwoorden

   Tof om te horen Swenne, dankjewel!

 • Marjan 5 juni 2018 at 19:21 Beantwoorden

  Veel tips en adviezen waar je iets mee kunt, en lezen en leren dat je niet de enige mama bent met struggles ;)

 • Elise van Dijk 5 juni 2018 at 19:34 Beantwoorden

  Wat heerlijke om de mooie en eerlijke blogs te lezen. En kraamjournalist, een heerlijk cadeautje als ik er weer uit kan lezen!

 • Gea B 5 juni 2018 at 19:39 Beantwoorden

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie 2 jarig jubileum! Ik vind het zo herkenbaar en zo mooi geschreven en het raakt mij dan vaak ook echt.. je wordt er juist bij bepaald dat je er niet alleen in staat maar dat er meer mama’s zijn dit dat zo meemaken of ervaren.. heel fijn! Ik zie uit naar de komende jaren.. heel veel zegen gewenst!

 • Linda 5 juni 2018 at 19:44 Beantwoorden

  De herkenbare verhalen maken het dat ik me niet alleen voel ik deze gebroken wereld waarin onze kinderen opgroeien.. dat we dezelfde struggles hebben en dat de perfecte moeder niet bestaat.

 • Henrieke 5 juni 2018 at 19:57 Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Hier in huis ook feest, omdat de jongste 2 wordt!
  Fijn om bij jullie leuke, bemoedigende en vooral herkenbare verhalen te lezen!
  Dank jullie wel, en veel zegen voor de komende jaren.

 • Irene 5 juni 2018 at 19:59 Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Ik vind het fijn dat PTTM er is. Mooie verhalen over het moederschap en geloof! Ook aan een aantal chalanges meegedaan waar ik veel aan heb gehad.

 • Ineke 5 juni 2018 at 20:22 Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van PTTM! En met je zwangerschap natuurlijk! Superleuk! Zelf heb ik ook twee jongens en ben ik zwanger van ons derde kindje, dus ik vind vooral veel herkenning in je blogs. Het is vooral fijn om af en toe te lezen dat ik niet de enige ben die worstelt met bepaalde dingen in de opvoeding! Heel veel geluk voor de toekomst!

 • Jenneke 5 juni 2018 at 20:31 Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd! Zelf ben ik trotse moeder van 2 jongens van 6 en 8 en van een prachtig meisje van 4 maanden. Ik vind het erg fijn dat er naast al het andere aanbod ook een christelijk platform is! Ik heb erg genoten van het kraamjournaal en wens jou veel zegen toe in je zwangerschap en bij de verdere ontwikkeling van pttm.

 • Henrike 5 juni 2018 at 20:58 Beantwoorden

  Twee jaar al weer! Gefeliciteerd!!! Ik vind de blogs en alles elke keer weer zo herkenbaar en dan voel ik me niet zo alleen. Iedere keer heb ik er echt weer heel veel aan. Bedankt dat jullie dit dien!!!

 • Marina 5 juni 2018 at 21:02 Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd! Ik geniet Mn van jullie blogs en herkenbare situaties met 2 kids van 4 en 15 maanden hier. De boeken staan op Mn verlanglijstje #jarig in september ☺️

 • Marieke van Rijs 5 juni 2018 at 21:50 Beantwoorden

  Kostbare momenten waren de gezinsmomenten in de challenge ‘Huizen vol licht’ Het was mooi om samen met de kids om tafel te zitten, ongedwongen te knutselen of praten over God. Stemde mij dankbaar om zo ooen en vrij met elkaar te mogen praten. Veeder geniet ik van het lezen van de blogs waarin er cooral herkenning is! Mooi dat jullie zo gezegend worden. Lof aan God

 • Claudia 5 juni 2018 at 21:58 Beantwoorden

  Van harte, gaaf om te lezen hoe het begonnen is en dat het zo goed gaat. Ik vind het heerlijk om alle verhalen te lezen, eerlijke verhalen, verhalen die je zelf ook mee maakt. Veel dingen waar je op het schoolplein niet over praat en waar je vriendinnen met nog geen kinderen al helemaal geen weet van hebben. De grootste waarde hierin vind ik het christelijke perspectief wat overal in meegenomen wordt. Ik ben nu begonnen met de gebeds challenge,een ontzettende waardevolle toevoeging in mijn dagelijks bestaan. Hartelijk dank voor alles, de vooral zo door!!

  Gr Claudia

 • Roelienke vd Snoek 5 juni 2018 at 23:21 Beantwoorden

  Gefeliciteerd met 2 jaar mooie en bemoedigende posts en challenges! Ik bid dat je een hele gezegende tijd zult hebben de komende jaren met Power to the mama’s en in je eigen gezinnetje. De sta op en schitter challenge heeft me enorm bemoedigd en nog steeds pak ik af en toe mijn schrift er weer bij om het nog eens te lezen en te ervaren. Je hebt me echt aan het denken gezet over hoe ik in mijn gezin omga met geloofsopvoeding. Dank je wel daar voor

 • Françoise 5 juni 2018 at 23:44 Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Wat een leuk platform.Ik ken het nog niet zolang. Ik heb het ontdekt via FB. De stukken die je schrijf vind ik open en eerlijk! Ga zo door! Geniet van je zwangerschap!

 • Aletta 6 juni 2018 at 04:49 Beantwoorden

  Mooi om alles te lezen. Soms herkenbaar en geeft het je weer energie voor je eigen dingen. Fijn dat dit er is en ik hierop gewezen werd.

 • Dorine 6 juni 2018 at 12:37 Beantwoorden

  Gefeliciteerd met de verjaardag van pttm! Volg de blog nog niet erg lang..maar nu ik de blog ‘ gevonden’ heb lees ik de blogs graag!

 • judith 6 juni 2018 at 18:18 Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd!
  Geniet ervan.
  Ik geniet van de bloggen en nu de gebedskaarten. Heb ze ook gebruikt in een gebedsapparatuur.zo gaaf!

  Vele mooie uren samen toegewenst

 • Esther Dijkstra 6 juni 2018 at 18:51 Beantwoorden

  Ik het pttm voor het eerst leren kennen met de gaven en talenten challenge. En deze was zó geweldig! Heeft echt impact gemaakt, heb mijzelf er echt beter door leren kennen. En nog steeds kijk ik af en toe terug naar mijn aantekeningen die ik daarbij heb gemaakt. Heel erg waardevol! Dankbaar ben ik God voor het talent dat Hij jullie geeft gegeven, en dankbaar ben ik jullie dat jullie het talent inzetten.

 • Feest blogger 1 mei 2019 at 11:25 Beantwoorden

  Gefeliciteerd! :)

 • De fotograaf 26 juli 2019 at 11:55 Beantwoorden

  Je bent een goede schrijver. Zeer beschrijvend. Gefeliciteerd

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *