Is hij niet super cute?!  Deze poster vraagt om een plekje in de kinderkamer!

Nog leuker is dat je hem voor een klein prijsje kunt downloaden in de shop zodat je er creatief mee aan de slag kunt. Geen gedoe met verzendkosten en dagen wachttijd. 🙂

Maak er een leuke vlag van voor op de slaapkamer, hang hem op als poster met wat washitape aan de muur of stop hem in een lijstje (lijstjes op foto zijn van IKEA). Waarschijnlijk ben jij nog veel creatiever dan ik en maak je er in no-time een toffe kussensloop of linnen poster van. En dat mag, want als je de bestanden hebt ontvangen mag je aan de slag! Ook leuk als cadeautje of kaartje voor vriendinnen die net bevallen zijn.

Na voltooiing van de bestelling, krijg je een pdf bestand (A5) en een .jpg bestand (2304x3456pixels) in je mail. Als je het .jpg bijvoorbeeld in Word spiegelt en dan afdrukt op transferpapier, dan kun je het overbrengen op stof, hout of glas en kun je een heel creatief cadeau of accessoire in eigen stijl maken. Super leuk om te doen! Op Youtube kun je een hoop filmpjes vinden over hoe je dit voor elkaar krijgt.

Hoe je de vlag op de foto maakt?
Heel simpel:

  1. print het pdf bestand uit op stevig papier (ik heb canvas fotopapier gebruikt) en knip het in de gewenste grootte
  2. zoek in het bos of in het park een geschikte stok
  3. maak twee gaatjes (ik heb een perforator gebruikt) in de print
  4. bevestig de print aan de stok met bijvoorbeeld bakertwine of een ander touwtje/lintje
  5. hang de vlag op en je bent klaar! 🙂

Veel plezier met maken! En heb je iets gemaakt? Deel het dan met ons in een berichtje of door #powertothemamasdiy te gebruiken.

P.S. Als je bestelling is afgerond en betaald is, dan krijg ik (Daniëlle) een bericht. Zodra ik de bestelling heb voltooid, ontvang jij de bestanden in je mail. Dat zal hooguit een paar uur duren, want ik check regelmatig mijn mail. Tenzij je het na 22u ’s avonds bestelt, dan volgt goedkeuring de in de loop van de volgende ochtend. 

De bestanden gebruiken voor commerciële doeleinden is niet toegestaan.

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van bijna drie | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.