3 Reacties

 • Ad van den Acker 26 oktober 2018 at 10:43 Beantwoorden

  Wat un mooi blog dit is groei vanuit de vader naar zijn kinderen en wat ben ik blij dat ook ik een kind van God ben.
  Ik wens je het allerbeste met je groei en het komt allemaal volgens de vader goed .
  Dankje wel dat ik je jaren terug bij Franciscus in Velp heb mogen leren kennen
  Vrede en alle goeds

  Ad v d Acker

 • Marleen van den Hoorn 1 maart 2019 at 13:28 Beantwoorden

  Fijne schrijfstijl heb je :)
  Het is heel herkenbaar wat je schrijft. Die druk om een goede echtgenoot, moeder, vriendin te zijn voel ik soms ook (nu al terwijl Naomi pas 1 maand is)

  • Nadine 5 maart 2019 at 10:32 Beantwoorden

   Thanks, Marleen. Ik snap dat je die druk al snel kunt ervaren, en juist nu in de begintijd als er zoveel is veranderd. Ik wens je echt toe dat je lekker kunt genieten van Naomi, en als er gedachten van druk en twijfel toeslaan: parkeer die dan even lekker en ga er niet op doordenken. Je bént een goede mama, echtgenoot en vriendin! (en kringgenoot :-))

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *