Kennen jullie het bijbelboek Esther? Die jonge, beeldschone Joodse vrouw die tot Koningin gekozen werd?

Deze week duiken we eens dieper in dat verhaal, omdat er best wat elementen in zitten die ook voor onze rol als moeder belangrijk kunnen zijn. Esther was namelijk op het juiste moment op de goede plek. Dat kostte haar veel en was niet geheel zonder risico. En ook al noemt niemand Gods naam in het bijbelboek, tussen de regels door lees je dat Hij er overal bij was. Van jonge, onervaren vrouw groeide zij naar een grote leider. Iets wat wij als moeder eigenlijk ook doen.

Log in voor de rest van deze Weekly Devotional

* Weekly Devotionals zijn onderdeel van het Mom Squad Membership. Benieuwd naar zo’n Devotional? Schrijf je hier in voor de updates en ontvang direct een e-book met een Weekly Devotional en Squad e-Magazine! 

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Squad e-Magazine én een Weekly Devotional. Die wil jij toch niet missen? :-)

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.