3 Reacties

 • Stefanie van Houwelingen 14 juni 2019 at 14:48 Beantwoorden

  Hoi Petra,
  Ik lees je blogs mee. Wat omschrijf je het prachtig. Heel herkenbaar nadat mijn man eind december 2017 zeer ernstig hersenletsel opliep. Verpletterend. Het vacuüm, gezinsleven wat doorgaat, en de bubbel, met daarin toch ook weer de kleuren van de regenboog. Ik bid voor jullie.

  • Petra Hoogendoorn 15 juni 2019 at 18:04 Beantwoorden

   Hoi Stefanie, dank voor je lieve reactie. Wat een heftige tijd hebben jullie dan ook moeten doormaken! En misschien nog steeds… hoe gaat het nu met je man? En met jou (als je niet en public wilt reageren, zoek me dan even op via fb voor een pb). In elk geval zal ik ook voor jullie bidden.

   • Stefanie van Houwelingen 16 juni 2019 at 23:57 Beantwoorden

    Hoi Petra,

    Ik heb je een berichtje gestuurd via messenger. Wschl in je ‘overige’ berichten!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *