Heb jij behoefte aan een groep moeders waarmee je samen in real life kunt delen over het moederschap, geloof, relaties en opvoeden? Misschien is een moedergroep iets voor jou!

Sinds 2017 organiseren wij Moms United Groups, moedergroepen. Sindsdien ontwikkelen we ook elk seizoen gespreksmateriaal voor moedergroepen. Op basis van een bijbelse overdenking of bijbelvers ga je met elkaar in gesprek over jouw situatie. De gespreksvragen stem je af op de fase waarin jij zit met je kinderen en je leven.Toen we aan de huidige moedergroepen vroegen wat het voor hen betekent onderdeel te zijn van zo’n groep, kregen we dit prachtige verhaal:

 

Het verhaal van Leonieke, Rosanne, Heleen, Willemijn en Martina

Wat Power to the Mama’s voor ons betekent? Nou, daar kunnen we wel een blaadje mee vullen. We adviseren jullie even lekker te gaan zitten want het neemt wat tijd in beslag om dit te lezen .

Start van het avontuur
Ons Power to the Mama’s avontuur startte in september 2018. Vier mama’s uit dezelfde kerk die bemoediging, aanmoediging en versterking van hun geloof zochten. Dezelfde leeftijd, dezelfde levensfase en allemaal net mama geworden. Dankzij de moedergroepavonden samen en -ochtenden met kids, voelden we ons al heel snel sterk verbonden met elkaar. We vonden herkenning bij elkaar in de struggles van het moederschap en brachten onze verlangens en gebeden samen bij God. Het gevolg was dat er regelmatig appjes over en weer volgden met: Weet jij wat ik nu het beste kan doen? Of: Willen jullie meebidden voor …? Heel waardevol om op die manier met elkaar in contact te zijn.

Leuke voordeeltjes
Het moedergroepmateriaal zorgde voor de verdieping tijdens onze bijeenkomsten. Er was ruimte voor lol en gezellige praatjes maar ook voor serieuze vragen en twijfels. Nadat bekend werd dat je Mom Squad Community member kon worden, hebben we ons natuurlijk zo snel mogelijk aangemeld. Want van die leuke voordeeltjes wilden wij wel profiteren! De #powerbooks worden door ons verslonden en brengen regelmatig een lach op ons gezicht. Een feestje om lekker in een hoekje mooie en eerlijke verhalen te lezen.

Feestje
Toen we hoorden dat er een live event in Amersfoort was, waren de deelnemers al snel opgetrommeld. Een avondje uit voor mama’s, dat slaan we niet over! Het eerlijke verhaal van Eline Hoogenboom bracht ons weer in beeld dat niet alles perfect hoeft te zijn. Als afsluiter kwamen de voetjes van de vloer op de muziek van Reyer. We waren er even helemaal uit.

In verbinding
Sinds vorig jaar is onze MUG Moedergroep uitgebreid met nog een kersverse mama. Ook lezen we trouw iedere ochtend met elkaar een leesplan uit de Bible app. Zo staan we iedere dag in verbinding met elkaar. Door deze momenten en de bijeenkomsten moedigen we elkaar aan om vol te houden. In het moederschap maar bovenal in geloof!

Dank
Een prachtig jubileum wat jullie vieren. Vijf jaar Power to the Mama’s! We willen jullie bedanken voor al het moois wat jullie beschikbaar stellen. We hopen dat jullie in de toekomst nog veel mama’s tot zegen mogen zijn. Gods zegen toegewenst!

Tof he!

Wil jij nou ook samen met een groep moeders delen over het leven? Of heb jij een moedergroep en wil je je aanmelden voor ons gratis try-out materiaal? Klik dan op de knop!

Er opent een nieuw venster met een kaart waarop je kunt zien of er bij jou in de buurt een groep zit die plek heeft. Ook vind je aanmeldknoppen als je zelf op de kaart wilt zodat andere moeders uit je buurt jou kunnen vinden!

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.