Mom’s Prayer Challenge 2021

WORD STIL EN LUISTER

Je zit net klaar.
Kopje koffie, boekje.
Het wordt jouw moment van bezinning.

Voel je je al ontspannen?

Dan gebeurt er iets als dit:

1. “Mama, wil je mijn billen afvegen?”
2. Er vliegt een tuinstoel tegen je keukendeur bedoeld voor een van je pubers. 
3. De to-do-list in je hoofd dringt zich ongevraagd aan je op als een muggenbult aan de binnenkant van je vinger. Waarom?!
4. Of je telefoon blijft genadeloos piepen. Je weet het zeker… je MOET kijken. Om vervolgens weer een half uur door eindeloze informatiestromen terecht te komen.

Yup. Het leven zit vol afleidingsmanoeuvres. 

Oké, punt 1 en 2 horen bij het opvoeden en je kinderen klaarstomen voor die welverdiende en broodnodige zelfstandigheid voor later. Maar de rest… dat is toch best een dingetje. Interne en externe afleiders, noemen we die. Ze leiden je af van wat jij graag wilt: meer tijd doorbrengen in stilte met God. Ook al weet je dat je het zo nodig hebt. Al het andere lijkt belangrijker.

We know the drill.

Met de Mom’s Prayer Challenge halen we je daarom offline. 

Met een fysiek werkboekje waar je in mag schrijven. Gebedskaarten die je kan vasthouden. Nope, bij deze challenge gebruik je geen telefoons en door het fysieke materiaal en schrijfopdrachten, halen we je uit je hoofd.

Lekker he?

De thema’s 

We spitten de thema’s stil worden, luisteren, groeien en genieten door. Je leert wat jou afleiders zijn en hoe je die kunt aanpakken, zodat er meer ruimte en focus komt voor dat wat je echt belangrijk vindt. Met elke week een uitgewerkt thema, gebedskaarten en zeven korte dagopdrachten zodat je elke dag afstemt op Hem. Met aandacht, in gebed. Dat kan alleen maar mooie momenten en groei opleveren!

Wat je krijgt:

  • Een werkboek met 36 full color pagina’s met vier uitgewerkte thema’s, reflectievragen en dagopdrachten (waaronder elke week eentje voor het hele gezin)
  • Zeven gebedskaarten die je kunt gebruiken in je gebedstijd, waarbij bijbelteksten zijn uitgeschreven als gebed
  • BONUS: vier ansichtkaarten die je kunt houden of versturen

In 2018 deden 400 moeders mee met de vorige editie. Er kwamen mooie reacties op. God sprak over tatoeages, huizen en toekomstdromen. We kijken uit naar de verhalen van deze keer!

Gebed is krachtig, helend, genezend en richtinggevend. Het kan zoveel veranderen en duidelijk maken. En dat wensen we alle mama’s toe!

Suggestie: bestel gelijk het Dank & Gebedsboek en #powerbook In verbinding mee of word Mom Squad Member en krijg alles cadeau + een setje challenge voor een vriendin! Ben je al member? Dan krijg je twee sets cadeau bij je volgende #powerbook, voor Moederdag!

Aanbieding!

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.