4 Reacties

 • Nynke 1 mei 2020 at 07:53 Beantwoorden

  Herkenbaar! Ik vind het voor mijn zoontje wel echt lastig, want alles gaat kapot en is binnen no-time vies en (op schoenen na) gaat het tweedehands shoppen me niet zo goed af. Ik heb afgelopen herfst en nu in de lente een voorraad gekocht, waar ik het hele seizoen mee moet doen. Verder maak ik regelmatig dingen zelf.

 • Janneke 1 mei 2020 at 08:30 Beantwoorden

  Kringloopwinkels! Echt een uitkomst voor duurzaamheid en kinderen. Ook nog een handige: lange broeken kapot bij de knie? Maak er een korte broek van!

  • Linda 1 mei 2020 at 17:07 Beantwoorden

   Mijn oudste zoontje (6) en ikzelf hebben een capsule wardrobe. Ik moet daardoor wel iets vaker wassen maar heb nog nooit een lege kast gehad. Spijkerbroeken voor mijn zoon koop ik bij de Hema en jassen tweedehands. De rest van de kledingkast zo duurzaam mogelijk evt tweedehands. mijn kinderen dragen oa carlijnq, bekind, dilling. Ik heb het geld er graag voor over, ik heb teveel gelezen over fast fashion, en schaf het daarom alleen nog in geval van nood aan. Zelf heb ik dilling,arber, studio jux en mudjeans in de kast liggen.

 • Maartje 5 mei 2020 at 20:31 Beantwoorden

  Leuk om te lezen, precies mijn zoektocht. Kledingbeurzen, daar is vaak veel leuks te vinden voor kids. Je moet wel een beetje ontdekken wat ‘goede’ beurzen zijn (waar niet alles op een hoop op tafel gemikt is…) Voor jezelf: iemand anders (zus of vriendin) kritisch naar je kast laten kijken, om je te helpen dat ene mislukte kledingstuk toch leuk te combineren of juist door te geven. Dan samen beslissen wat je echt mist. Kopen in tweedehands kledingwinkeltjes, er zijn echt hele toffe. Ook daarvoor geldt dat je ze even moet ontdekken, welke leveren echt waar voor je geld.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *