12 mei is het zover! Dan is er een feestje, het eerste MAMA event van Power to the Mama’s is een feit!

Toen we de 3000 likes op Facebook naderden zei ik dat er een feestje zou komen als we dat gingen halen. Nou, we zijn er al dik overheen dus dat feest gaat er komen! En omdat we in mei een jaar bestaan en het dan ook nog eens moederdag is…. pakken we het goed aan.

Op 12 mei staat er een avondje gezelligheid gepland in de Basiliek in Veenendaal. Eveline Cocu verzorgt een heerlijk stukje muziek en Cocky Drost neemt ons mee naar de liefde. Ook ik zal een duit in het zakje doen en kort iets vertellen over Sta op en Schitter en ik zal jullie de scoop geven van een aantal super toffe dingen die er aankomen voor het tweede jaar Power to the Mama’s!

Aansluitend volgt er tijd en ruimte voor een borrel en ontmoeting. Ik kijk ernaar uit om jullie dan te zien en te spreken.

Voor kaartjes en meer info kun je hier klikken. Je gaat dan naar de pagina van Events4Christ.

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.