Vorige week vrijdag was een dag vol media-aandacht voor Power to the Mama’s maar door alle drukte rondom het MAMA Event ben ik helemaal vergeten te vermelden. Hierbij dan alsnog!

Groot Nieuws Radio
Vrijdagochtend 12 mei om 7.40u was ik te horen in het programma ‘De Nieuwe Morgen’ van Lucas Kramer. Hij stelde mij een paar vragen omtrent de stelling ‘Moederdag is pijnlijk voor mij’. Een mooi, open interview was het. Je kunt het terugluisteren via deze link. Even door scrollen naar de 99e minuut, en je hoort mijn reactie.

Nederlands Dagblad
En dan van de radio naar de krant! Het Nederlands Dagblad belde mij vorige week voor een mini-interview over Power to the Mama’s en het MAMA Event. Zo ontzettend leuk! En op vrijdag 12 mei stond dit mini-interview in de krant 🙂 Ik heb helaas zelf nog geen scherpere foto (of het artikel), maar dit is ‘m! En ja, met een dikke vette scoop waar jullie komende week meer over horen.

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.