33 Reacties

 • Marjolein 5 juli 2017 at 07:19 Beantwoorden

  Lijkt me een ontzettend leuk boek!! Met een zoon van 4 en dochter van 2 is dat samen spelen zeker nog een uitdaging…en zusje pesten blijft leuk…helaas! Ben benieuwd naar de handreikingen uit dit boek!

 • Debora 5 juli 2017 at 07:23 Beantwoorden

  Aahhh zo herkenbaar!! En zooo frustrerend!!! Hier twee kids van bijna 3 en 5. Op het ene moment heerlijk aan het spelen en het volgende moment is het oorlog inderdaad. Compleet met haren trekken, slaan, schoppen en duwen. Hopelijk geeft dit boek mij tips om hiermee om te gaan ….

 • Marjolein 5 juli 2017 at 07:28 Beantwoorden

  Deze zou ik graag lezen ! Met een zoontje van 4 en een dochtertje van bijna 2 heel herkenbaar ;-)!

 • Christine Bondt 5 juli 2017 at 07:29 Beantwoorden

  Heel herkenbaar inderdaad. Hier met een van 1.5 en van 3, maar allebei behoorlijk pittig en op elkaar gefocust. Wat de ander heeft wil ik ook. Ik zou graag dat boek krijgen om te zien wat voor tips en tools we nu alvast in kunnen zetten en voor een goede voorbereiding als ze nog wat ouder worden…

 • Annelies 5 juli 2017 at 07:46 Beantwoorden

  Dat klinkt als een interessant boek! Met twee zoontjes en niet zoveel geduld, wellicht het ideale boek voor mij. Ik waag een kansje.

 • Karen 5 juli 2017 at 07:48 Beantwoorden

  Ik kan zeker wat tools gebruiken! Ook net gestopt met werken en mijn twee jongens zijn niet anders Haha! Heel welkom!

 • Boukje 5 juli 2017 at 07:49 Beantwoorden

  Lijkt me heel leuk om es te lezen wat voor adviezen de dames geven. Met 3 kids 8 6 en 3 waarvan de laatste boys en de oudste ook nogal een dametje is, heb ik bijna altijd het gevoel dat ik aan t politieagenten ben.. en met straks 6 weken 3 kids bij huis kan ik wel wat tips gebruiken.

 • Jolanda 5 juli 2017 at 07:53 Beantwoorden

  Lijkt mij een super boek met handige tips. Ik maak me soms al druk hoe we toch de vakantie door moeten komen met onze vaak ruziënde zoon van 6 en dochter van 4. Allebei dominant in spelen, dat botst best vaak. Zou graag het boeken lezen!

 • Evelien 5 juli 2017 at 07:58 Beantwoorden

  Hoewel de kinderen nog vrij jong zijn, begint het delen nu al aan de orde te komen. Mooie handreikingen zijn altijd welkom!

 • Janneke 5 juli 2017 at 08:07 Beantwoorden

  Lijkt me erg leerzaam, kan altijd wel tips gebruiken met 3 kids van 9,7 en 3 jaar

 • Marjolein 5 juli 2017 at 08:09 Beantwoorden

  Dolgraag zou ik het boek lezen! met 4 kids hier tussen 0 en 7 jaar is het hier erg welkom aan tips en tricks!

 • Mamavanvier 5 juli 2017 at 08:16 Beantwoorden

  Zo herkenbaar! Vooral als je net een kopje thee wilt drinken of even een was wil vouwen omdat ze zo lief aan het spelen zijn explodeert het huis in oorlog. Alsof ze het aanvoelen hahaha. Ik ben vorige week met mijn 3 jongens (3,5,7) en buikbaby alvast terug naar Nl verhuist uit het midden oosten en mijn man is nog een paar weken daar dus ik kan wel wat hulp gebruiken!

 • Anita 5 juli 2017 at 08:35 Beantwoorden

  De eerste tip, al gelijk een eye opener: Ieder eigen speelgoed… Benieuwd naar de rest van het boek. Ik loot graag mee!

 • Esther van Daalen 5 juli 2017 at 09:18 Beantwoorden

  Dat artikel geeft al veel goede tips. Herken er veel in, vooral van 1 van mijn kinderen. Zou graag de rest lezen! En dat is natuurlijk het leukst uit een gewonnen boek .

 • Esther 5 juli 2017 at 09:19 Beantwoorden

  Dat boek kunnen wij héél goed gebruiken met een bijdehandte zoon van bijna zes en een doerak van 2,5 jaar. Wat je omschrijft is ook hier aan de orde van de dag en ik zou de sfeer graag willen veranderen!

 • Ingrid de Jager 5 juli 2017 at 09:37 Beantwoorden

  Wat heerlijk die herkenning. Hier precies in hetzelfde schuitje alleen dan met twee ‘engelachtige’ dochtertjes. Er belandt hier nog wel eens wat òp de kast als ze voor de zoveelste keer de strijd aangaan en het niet eens kunnen worden. Maar of ze daar nu wat van leren?! Ik kan dus wel wat tips en tricks gebruiken!

 • Judith 5 juli 2017 at 09:55 Beantwoorden

  Superleuk om kans te maken. Met 2 wedijverende boys van 6 en 4 jaar en een klein meisje op komst ( binnen nu en 6 weken) zou het fijn wezen hoe ik dat een beetje kan reguleren…

 • Josephien 5 juli 2017 at 09:57 Beantwoorden

  Ik zou het boek supergoed kunnen gebruiken als ‘thuis’ mama… we hebben een dochter van 4, zoon van 2 en zoon van 0 dus af en toe idd niet de tijd en energie om voor elk dingetje engelengeduld te hebben en in te zetten. dus trucs en tips zijn altijd welkom. zie uit naar het boek!

 • Annelies 5 juli 2017 at 10:37 Beantwoorden

  Ja, dat lijkt me nu eens een lekker praktisch boek om te lezen, graag dus! De ‘theorie’ is wel bekend bij de mannen, maar de praktijk is af en toe ver te zoeken….. Zelfs zusje van ruim 1,5 stort zich vrijmoedig in de strijd en gaat er na een paar flinke gillen met haar ‘buit’ vandoor. En zij boft nog, want de jongens zijn nu nog onder de indruk van haar gegil, die tactiek kenden ze nog niet

 • Gerlinde 5 juli 2017 at 10:49 Beantwoorden

  Ow zo herkenbaar met 3 jongens in huis! Het boek maakt me nieuwsgierig daarom doe ik graag mee

 • Sharon 5 juli 2017 at 11:10 Beantwoorden

  Oh dit kunnen wij echt gebruiken! Met een dochter van 2 die graag plaagt met een lieve glimlach en alles wil wat haar broer heeft en een zoon van 4 die zn zusje makkelijker een duw geeft dan nee zegt kan ik soms wel wat tips gebruiken. Kunnen mijn man en ik lekker praktisch aan de gang deze zomer.

 • Sibiene 5 juli 2017 at 11:29 Beantwoorden

  Ik zou hem heel graag winnen om aan mijn zus te geven. Haar meiden van zeven en twee kunnen er momenteel wat van… met dit boek help ik haar mogelijk een beetje.

 • Margriet 5 juli 2017 at 11:41 Beantwoorden

  Wat een herkenning! Dit boek zou ik graag als leesvoer meenemen vakantie.

 • Carolien 5 juli 2017 at 12:00 Beantwoorden

  Nou die is hier van harte welkom! Met twee kids van 3,5 en 14 maanden… Zou leuk zijn om te winnen

 • Irene 5 juli 2017 at 13:08 Beantwoorden

  Lijkt me een zeer interessant en leerzaam boek. Heb een erg temperamentvolle dochter van 4 jaar en een dochtertje vam bijna 1 jaar.

 • Esther 5 juli 2017 at 14:05 Beantwoorden

  Heel herkenbaar, Daan en evy zitten in dezelfde fase. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar! Zou het boek graag willen winnen. Beetje humor kan me wel helpen om te leren dit op de goede manier ‘aan te vliegen’.

 • Lianne 5 juli 2017 at 14:13 Beantwoorden

  Oh dat wil ik ook wel lezen deze zomer! Naast mijn eigen meiden lopen hier ook regelmatig pleegkinderen rond… met elkaar wil ik ze graag leren spelen ‘en delen:)!

 • Lydia 5 juli 2017 at 21:50 Beantwoorden

  Ik zou het boek ook heel goed kunnen gebruiken. Altijd op zoek naar tips hierin!

 • Erica 5 juli 2017 at 22:54 Beantwoorden

  Klinkt als het ideale leesvoer voor tijdens mijn aanstaande vakantie met een dochter van 4 en een zoontje van 2. Soms gaat het prima, maar soms ook zeker niet. Hoe dan de boel in goede banen te leiden zonder een van beiden het gevoel geven hem of haar af te vallen. Heel graag!

 • Judith 6 juli 2017 at 16:24 Beantwoorden

  Met drie jongens van 6, 5 en 2 kan ik ook wel wat tips gebruiken! De lontjes zijn op het moment behoorlijk kort met spelen… (tijd voor vakantie;-)

 • Aaltje 6 juli 2017 at 20:47 Beantwoorden

  Een mooi boek voor in de vakantie! Kan ik vast veel van leren en hopelijk toepassen in ons gezin!

 • Sijke 7 juli 2017 at 13:47 Beantwoorden

  Heel erg graag! kreeg gisteren de opmerking: ‘Mama, ik wil niet gillen, maar ik moet wel, want die kinderen willen steeds met me spelen op school, maar ik wilde even alleen spelen’ :-(
  En ook voor thuis, met 3 kids heel welkom!

 • Marielle 8 juli 2017 at 09:36 Beantwoorden

  Fijn om te lezen dat we hier niet de enigen in zijn waar het er wel eens pittig aan toe gaat, na net nog super lief gespeeld te hebben.. ;-). Inspirerend, fijn lezend boek lijkt het me!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *