Daar is hij dan; de zaterdagpost met de plannen van 2017. Toen deze website een half jaar geleden de lucht in ging, had ik niet verwacht dat ik deze plannen bekend zou gaan maken aan het eind van datzelfde jaar. Maar door jullie enthousiasme en de dromen die God in mijn hart plant, is het toch zover! Power to the Mama’s gaat door! En een droom leeft in mijn hart.

Mijn droom voor 2017
Toen ik met Power to the Mama’s begon, was mijn verlangen een platform te starten waar christelijke moeders zich zouden herkennen in de verhalen die gedeeld worden. Dat moeders zich bemoedigd zouden voelen door de studies en geloofsgerelateerde teksten en quotes. Dat er een lach op het gezicht zou worden getoverd door een vleugje humor en hier en daar wat zelfspot. Volgens mij is dat allemaal wel gelukt. De hoop die ik had bij het maken van de challenge, was dat de moeders die mee zouden doen weer een beetje aangemoedigd zouden worden om met God op te trekken. En dat ze Hem (meer) zouden gaan ervaren, zouden leren van Zijn plan en Zijn liefde zouden zien. Jij kunt alleen maar voor jezelf bepalen of dit zo is, maar door verhalen en berichtjes heen heb ik gemerkt dat dit voor een aantal vrouwen zeker zo is geweest. Dat vind ik zo gaaf! 🙂

Mijn droom voor komend jaar is dat we hiermee doorgaan, samen met elkaar. Want de manier waarop jullie elkaar bemoedigen op de Facebookpagina en binnen de besloten groep vind ik echt heel mooi. Volgens mij is dat ook een soort van connectie die wij zo af en toe nodig hebben, ook al is het in deze tijd dan via internet. Ik weet dat God ons belangrijk vindt, en ik ga graag door met het schrijven en creëren van goede teksten en studies, met het zoeken van mooie verhalen waarvan we kunnen genieten en leren, met het delen van leuke dingen en ideeën en met het verder ontwikkelen en bouwen van een goede website. Zodat wij als moeder en als vrouw gevoed worden met Zijn voedsel en zo binnen ons gezin een altijd draaiende, warme motor kunnen blijven.

Dat alles kost tijd. En ook geld. Komend jaar hoop ik daar ook genoeg (en misschien zelfs nog wel meer) van beschikbaar te hebben voor Power to the Mama’s. In combinatie met mijn gezin en werk als docent is het soms echt stoeien met de tijd. Maar iets in mij zegt dat dat wel goed komt. Ik heb er alle vertrouwen in! 🙂

Wat mij betreft groeit Power to the Mama’s namelijk uit tot een begrip in Christelijk Nederland en België. Of misschien wel verder dan dat. Maar laten we hier beginnen, daar waar het begon.

De Facebookpagina en website
De afgelopen weken is er in het kader van de challenge heel veel gepost op de Facebookpagina en de website. De komende week gaat het weer een beetje terug naar normaal. Wekelijks komen er +/- twee blogs op de site met persoonlijke en/of geloofsgerelateerde touch. Daarnaast blijft de Worship Woensdag bestaan, probeer ik regelmatig een creatieve tip te geven, blijven er recensies en relax tips komen en zullen er waarschijnlijk ook regelmatig wat leuke quotes of mooie Bijbelteksten op de site verschijnen. Ook zijn er een paar gastbloggers die binnenkort een verhaal gaan delen. Al met al nog genoeg te beleven dus. 🙂

Maandthema’s
Omdat ik heb gemerkt dat jullie het net als ik mooi vinden om over bepaalde onderwerpen na te denken, komen er maandthema’s. Elke week komt er dan binnen dat thema één blog en quote/Bijbeltekst die bij het maandthema past. Daarnaast komen er in die maand ook andere artikelen en blogs, leuke tips en hopelijk ook elke maand een of twee leuke weggeefacties. Mocht je iets hebben wat je in aanmerking wilt laten komen voor een weggeefactie, laat het me dan weten 🙂

Ik heb echt zin om dit te gaan uitrollen! Het eerste thema in januari zal zijn: trouw zijn in ’t kleine.

Challenge #2 🙂
Die challenge is cool he! Vond ik ook. Daarom komt er absoluut een vervolg in 2017. In het voorjaar komt de volgende al. De exacte datum ga ik nog bekendmaken, maar het zal ergens rond half maart / begin april zijn. Het thema? Dat vind ik wel een spannende. Want het voorjaar is nog zover weg. Maar ik heb wel sterk de indruk dat we met God mogen gaan kijken naar onze talenten en dromen. En dat dat juist ook bij het voorjaar hoort: nieuwe dingen.

Het hoofdthema van de nieuwe stille tijd challenge zal zijn: jouw talenten en dromen 

Binnen dat thema komen weer subthema’s. Daar ben ik nog niet helemaal uit, maar waarschijnlijk in ieder geval de thema’s gaven en talenten, vertrouwen en geduld. Ook ga ik binnen de nieuwe challenge aandacht geven aan hoe je om kunt gaan met talentontwikkeling van je kinderen. Allemaal goede onderwerpen, ook als het gaat om het voorleven naar onze kinderen!

Schrijven en spreken
In 2017 ga ik mijzelf toeleggen op het schrijven en spreken. Zodra er meer duidelijkheid is over het hoe en wat zal ik er meer over schrijven, maar jullie mogen mij in ieder geval benaderen voor een leuke ‘Sta op en schitter’ seminar tijdens jullie vrouwendag, zondagsdienst, kringavond of ander event. Zoek je specifiek een jaarthema voor het vrouwenwerk in je kerk of wil je voor jullie thema een specifieke bijbelstudie geschreven hebben? Ook daarvoor mag je mij benaderen. 🙂 Voor meer info over de mogelijkheden en de kosten mag je mailen naar info@powertothemamas.nl

Sponsoring
Een goede blogsite kost geld. Helaas is dat gewoon zo. Gelukkig zijn er een aantal mensen geweest die voor weinig of niks diensten beschikbaar hebben gesteld. Bijvoorbeeld om een logo te maken en website dingen te doen. Ook ben ik blij met alle weggeefacties die zijn geweest en de uitgevers die boeken beschikbaar stellen.

Tot nu toe betaal ik alle andere kosten rondom de site en de webhosting allemaal zelf. Ook de promo acties, verzendkosten en ontwikkelen van illustratiemateriaal e.d. betaal ik uit eigen zak. Niet erg, absoluut niet, want ik doe het met liefde en voor God. Ik merk alleen dat als ik deze site en dit platform wil doorontwikkelen, dat er meer geld nodig is om dat te doen. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om zo nu en dan een sponsored blog te gaan schrijven zodat er met dat geld geïnvesteerd kan worden. Dit soort blogs zal ik aankondigen met “Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met … en betreft een gesponsord blog.’ Overigens probeer ik dit soort blogs wel te beperken, Power to the Mama’s wordt geen reclamekanaal. Daarbij ga ik alleen in zee met bedrijven of organisaties die ik ook echt helemaal zie zitten.

Mocht je zelf nou ideeën hebben voor sponsoring? Of ben jij of ken jij iemand die zou willen sponsoren? Mail dan ook naar info@powertothemamas.nl

Power to the Mama’s event en meer
Van verschillende mensen heb ik de vraag al gekregen: Komt er een Power to the Mama’s evenement? Eerlijk gezegd weet ik dat nog niet. Het lijkt me wel heel gaaf om zoiets te gaan organiseren, maar het hoe en het wat weet ik nog niet.

Naast het schrijven voor de site, ben ik ook met andere schrijfplannen bezig. En zijn er ideeën voor wat Power Mama artikelen en merchandise. Ergens in 2017 ga je daar ook meer over horen.

En wat is jouw droom?
Genoeg over wat mijn dromen zijn met Power to the Mama’s. Wat zijn jouw dromen? Wat zou je tof vinden om bij Power to the Mama’s terug te vinden? Wat wil je hier vinden? Mail mij gerust jouw ideeën naar: info@powertothemamas.nl

Dankjewel
Dan als laatste… dankjewel allemaal voor jullie vertrouwen! Het raakt me best wel dat er zoveel moeders mee hebben gelezen afgelopen weken. Het is voor mij een dikke bevestiging van dat dit het juiste was om te gaan doen. En ik ben erg benieuwd naar wat er in 2017 komen gaat voor ons allemaal, Ik hoop in 2017 nog veel meer met jullie te kunnen delen. Maar bovenal hoop ik dat jullie van Hem veel zullen gaan zien. Want dat is uiteindelijk ook het grote doel van Power to the Mama’s.

Tot gauw!

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.