6 Reacties

 • Marjon 17 december 2016 at 09:52 Beantwoorden

  Wat een mooie plannen! God’s zegen bij het werk dat je doet. Door de challenge ben ik op de facebooksite terecht gekomen en hier erg blij mee. In het schitterboek schrijf ik ook de teksten. Wat fijn dat hier nog regelmatig teksten voorbij gaan komen! En een nieuwe challenge!
  Ik zie er naar uit!

 • Janine 17 december 2016 at 10:04 Beantwoorden

  Gaaf Danielle, voor mij was de challenge absoluut belangrijk om weer te gaan ervaren hoe belangrijk stille tijd ook alweer voor me is. Het heeft me nieuwe energie gegeven, en ik leer weer zoveel meer over God. Op het juiste moment ook, als ik kijk naar ons gezinsleven waar weer wat meer rust (=tijd voor God / mezelf) komt voor mij nu de jongste 7 maanden is :) Ik kijk uit naar de volgende challenge, en de uitwerking van je dromen. Alvast een hele fijne jaarwisseling toegewenst en veel zegen, als mama en als powervrouw achter deze website! :)

 • Karin Nijland 17 december 2016 at 10:04 Beantwoorden

  Ik heb de challenge gedaan en het heeft mij erg bemoedigd! Mooi om te lezen wat je plannen zijn komend jaar! Ik ben erg benieuwd naar de komende challenge en de blogs. Wens je veel zegen toe de komende tijd! Mooi om te zien hoe jij schittert!

 • Eveline (LookAroundTheCorner) 17 december 2016 at 11:21 Beantwoorden

  Kom eerst lekker bij van deze hectische tijd. Geniet van de feestdagen met je gezin. Dank je wel voor de weken die achter ons liggen. Het was fijn mee te kunnen doen. Helaas was het minder voor mij dan ik had gehoopt maar toch ik heb er van genoten.

 • Wilma 17 december 2016 at 22:05 Beantwoorden

  Joepieee je weet Al hoe blij ik ben met dit!!! Sinds de challenge en de hulp hier ben ik weer op weg samen met God. Dank je wel!

 • Ingrid de haan 18 december 2016 at 14:34 Beantwoorden

  Heel erg bedankt voor al je werk, ik heb echt genoten van de challence en de tijd met God in deze periode. Hierdoor weer dichter naar God gekomen en op een nieuwe manier (biblejournaling) met de bijbel bezig geweest.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *