9 Reacties

 • Joyce 29 mei 2017 at 07:24 Beantwoorden

  Wat bijzonder om te lezen!ik stond 3 maanden geleden voor dezelfde keuze en ik kan alleen maar zeggen dat mijn baan opzeggen de beste keuze ooit is geweest. God voorziet op zoveel manieren. Financieel is het soms spannend maar we redden het steeds weer. Ik wens je een goede tijd met je gezin en gezondheid voor Jesse! Zegen op.je werk voor alle.mama’s

 • Mama v Dijk 29 mei 2017 at 07:47 Beantwoorden

  ahhh alsof ik het heb geschreven. Gaaf en mooie keus. Hier exact hetzelfde zoals je kon lezen op Mama van Dijk. Ik vind het ook een luxe om te kunnen kiezen al zal het heus niet altijd makkelijk zijn einde vd maand. God gaat voorzien als deze keuze gemaakt is met Hem. Daar vertrouwen wij ook op:) Tof. Ik hoop dat het met Jesse ook beter mag gaan.

  -x-

 • Jongensmama 29 mei 2017 at 07:55 Beantwoorden

  Wow! Wat mooi dat dit kan. Wat goed dat je luistert naar wat God je verteld en op Hem vertrouwt. Dat is soms heel lastig omdat we graag zelf de controle willen hebben. Sterke met Jesse. Dat er snel duidelijkheid (en behandeling) kan komen. Een goede tijd gewenst waarin je een nieuwe balans mag vinden.

 • Renee 29 mei 2017 at 08:52 Beantwoorden

  Mooi om dan gewoon te kiezen wat het beste is voor je mannetje. Knap dat je dat kan. Je zult er geen spijt van krijgen. Succes ermee

 • Esther 29 mei 2017 at 09:13 Beantwoorden

  Wouw dapper van je zeg.
  Ik zelf heb 5 jaar geleden de keuze gemaakt om wel fulltime thuis mama te zijn. Ook dit Was toen geen gemakkelijke keuze. Maar Was liever een relaxte moeder met wat minder geld dan een stress moeder met meer geld. ((Dit geld voor mij dan uiteraard)
  En als je bang bent je creativiteit te verliezen dan denk ik dat dat juist niet gebeurd. Dit wordt vaak wel ingevuld met andere dingen.
  Maar 1 voordeel. Jij bepaald de tijd hierin en wanneer je wat doet en wanneer je gewoon alleen lekker mama kan zijn. En dat idee alleen al geef je vast rust in je hoofd!!
  Ik vind het mooi en goed dat je ook aan jezelf en je gezin denkt!!
  Veel zegen in dit proces gewenst en ik bid voor complete genezing voor je zoon Jesse!!
  Lieve groet Esther

 • Willeke Assink 29 mei 2017 at 11:04 Beantwoorden

  Wat ontzettend fijn dat deze mogelijkheid gegeven word door je werkgever en tegelijk mag je daarin ook Gods hand zien. Hij leid je door alle omstandigheden.
  Ik herken ook aan aantal facetten; zorgen om je kind, de tegenstrijdige gevoelen t.o.v. je werkgever, strijdbaarheid, buren-out…Bij mij heeft het 1,5 jaar geduurd! Heb mijn baan opgegeven, ben op reis geweest met MoveYourMountain, ben me ingaan zetten als vrijwilliger voor Tienermoeder in Congo. Wat een zegeningen heb ik mogen ontvangen. Steeds meer krijg ik nu ook de mogelijkheid om uit te delen. Opwekking 798 https://youtu.be/74OKWnnMEa8

 • Inge 29 mei 2017 at 12:28 Beantwoorden

  Zo herkenbaar allemaal…
  Niet dan je zieke zoon, maar kan me het heel goed indenken hoe zwaar het is.
  Fijn dat je blijft doorschrijven!! I love it :D

 • Gerda 29 mei 2017 at 17:43 Beantwoorden

  Wat mooi geschreven Danielle! Dappere beslissing, maar samen met je gezin en God genomen! Misschien niet makkelijk, maar wel de beste basis! Bewonder dat jullie dat dit in de Handen van onze Heer leggen!
  Lieve groet, Gerda Sacré

 • Boukje 30 mei 2017 at 13:06 Beantwoorden

  Daar krijg je geen spijt van! Weet ik uit ervaring. Na ons derde kindje en overspannen man, ben ik een half jaar thuis gebleven van werk. Heerlijk en nodig. Heel fijn dat je weer terug kunt komen op je werk. Maar wie weet wat je deze tijd gaat brengen thuis. Veel zegen!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *