2 Reacties

 • Jacolien 27 januari 2022 at 20:33 Beantwoorden

  Dank voor de blog! Qat herkenbaar!!
  Zo dankbaar te leren om dank steeds de focus op Hem te hebben en te rusten in dat ze Zijn Eigendom zijn! Sterkte en Zegen!

 • Carine 1 februari 2022 at 18:46 Beantwoorden

  Heel herkenbaar.

  Ik heb vanochtend gebeden voor rust in mijn hart ipv somberheid en ergernis in de opvoeding. Er kwam een lange dag aan (kind thuis onderwijs, zelf werken, andere kinderen ophalen en ze willen alle drie mijn aandacht). Het is goed gegaan, zij waren best rustig en ik ook. Het thuisonderwijs ging even mis (paniek, huilen, ik wil niet!!) maar er kwam ook weer rust en het huiswerk is af
  Straks naar bed brengen en daarna mijn tijd op de bank.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *