“I praise You for I am fearfully and beautifully made” – Psalm 139:14

Daar is Be Beautiful and Brave van afgeleid. Maar, doen wij vrouwen dit ook altijd echt? Of vinden we het lastig, zeker nu de zomer eraan komt?

De maand april staat in het teken van schoonheid. Geen onbereikbare, perfecte Instagram plaatjes, gephotoshopte modelfoto’s of dure VT wonen covers… maar een gezonde kijk op deze zaken.Vanaf 3 april gaan we het hebben over schoonheid vanuit Gods perspectief, over hoe vrouwen uit de Bijbel hiermee omgingen en hoe wij ermee om mogen gaan. Natuurlijk komen thema’s als gezondheid, make-up, kleding en een mooi interieur voorbij. Niet omdat dat een maatstaf moet zijn, maar om te bekijken hoe je er op een ‘gezonde’ manier mee om kunt gaan. Een manier die aansluit op dat wat je tegenkomt in de Bijbel. Ook komen er tips voorbij waarmee we onze kinderen een zelfverzekerd gevoel kunnen meegeven. Er is namelijk niks mis met aandacht aan je uiterlijk of je huis besteden, als het je maar niet in beslag neemt. Want je identiteit zit niet in hoeveel likes jouw foto op social media krijgt.

Het wordt een hele mooie maand met prachtige inbreng van professionals. Hanneke Develing (Mooi! kleur,- stijl,- en kledingadvies), Petra van der Velde (Make-Up Artist), Ineke van den Berg (&Styling interieurstyling) en Marieke Houweling (Popcorn Kids Veenendaal) zijn allemaal Christen vrouwen en gaan anders om met deze onderwerpen dan anderen in hun vakgebied.

Wil jij meer zicht hebben over hoe schoonheid wordt benaderd in de Bijbel? Wil je tips over hoe jouw persoonlijkheid meer naar voren kan komen door wat je draagt aan kleding of make-up? Vind je het leuk tips te lezen over hoe je jouw huis meer ‘van jou’ kan maken en wil je weten hoe een eigenaresse van een kinderkledingzaak kijkt naar schoonheid bij kinderen? Kom in de maand april dan vaak buurten en houd onze Facebookpagina in de gaten.

En… er zijn toffe weggeefacties die je echt niet anders dan blij kunnen maken!

Be Beautiful and Brave armband 
Bianca van Creakip heeft een hele mooie armband ontwikkeld met de slogan Be Beautiful and Brave. Binnenkort zie je die voorbij komen en kun je ‘m bestellen in de shop 🙂

Gratis download
Voor dit maandthema is door Thea ook een hele mooie inspiratie- en proclamatiekalender gemaakt. 28 dagen lang een mooie quote, Bijbeltekst of opdracht voor jou waarmee je jezelf even wat meer aandacht geeft! Je kunt hem vanaf zondagmiddag downloaden op de site.

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.