5 Reacties

 • Dinette 15 april 2021 at 09:21 Beantwoorden

  Ontroerend mooi, hoe bemoedigend dat je zo kunt schrijven!
  God geeft het zijn beminde in de slaap.
  Hij is een thuis voor ieder die Hem zoekt, een schuilplaats en een veilig toren.

 • Marloes 15 april 2021 at 12:22 Beantwoorden

  Wauw. Afgelopen week had ik zoveel zorgen en angsten (ik heb een angststoornis). Ik vroeg gisteravond aan God of ik mijn angsten mocht kwijtraken. En dan lees ik nu jouw blog. Dankjewel. Deze psalm had ik net nodig!

  • Petra van Kruistum 21 april 2021 at 20:46 Beantwoorden

   Lieve Marloes, wat vervelend dat je zorgen hebt en angstig bent. En wat fijn dat je net op het juiste moment een bemoediging kreeg! Ik bid dat je je angsten voorgoed mag kwijtraken en op Hem mag blijven vertrouwen. Hij zegt het: Wees niet bang, Ik ben bij je. Liefs, Petra

 • Rencia 17 april 2021 at 07:49 Beantwoorden

  Heel mooi en bemoedigend. Je bent een sterke vrouw.

 • Marieke 21 maart 2022 at 17:44 Beantwoorden

  Lieve Petra,
  Ik zag vandaag een magnolia bloemen en moest ook aan het lied en aan jullie denken. Wat mooi dat je dit kan schrijven. Jij en je gezin zijn geregeld in mijn gedachten en ik blijf voor jullie bidden. Liefs

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *