Onlangs kreeg ik het boek ‘Van onschatbare waarde’ onder ogen. Inspiratieboek voor moeders, is de ondertitel. ‘Schrijfster Klarine Sikkema-Wiersema is ongeneeslijk ziek en gaat daardoor anders om met de tijd die ze nog heeft,’ lees ik op de achterkant. Dit is niet zomaar een boek voor moeders die aan het rijtje toegevoegd kan worden bedenk ik mij. Want als je in zo’n situatie zit… Poeh. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt.

Het boek biedt Bijbelstudies, verhalen en ook vragen over het moederschap. Het laat je even stilstaan bij het belang van jouw rol als moeder. Het mooie vind ik dat de schrijfster het ‘systeem’ er ook bij betrekt. Je bent misschien wel moeder, maar niet de enige in het gezin. Door middel van gespreksvragen en opdrachten worden zowel man en kinderen betrokken in het geheel.

Klarine heeft met dit boek haar eigen rol als moeder en dat wat zij belangrijk vindt goed in woorden weten te gieten. Daarmee is zij erin geslaagd iets moois achter te laten voor andere moeders die van onschatbare waarde willen zijn voor hun kinderen (welke moeder wil dat niet?). Ik weet zeker dat dit boek een inspiratiebron kan zijn dat je helpt nadenken over wat er echt toe doet, hoe jij de dingen in jouw eigen leven wilt vormgeven. En ik vind het boek een super mooi statement en een prachtige erfenis voor Klarine haar eigen kinderen. Door dit boek blijft zij hen inspireren en zullen zij altijd weten dat hun moeder van onschatbare waarde is en blijft.

Tot en met 27 april kun je bij Sestra meedoen aan een Moederdag win-actie van dit boek. Wil je meedoen? Ga dan naar de Facebookpagina van Sestra en kijk bij het bericht van 20 april.

 

 

 

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.