1 Reacties

  • Tabitha 13 februari 2017 at 09:56 Beantwoorden

    Leuk, ik doe graag mee! Samen met een vriendin zijn we allebei al begonnen om elke week elkaar scherp te houden om spullen weg te doen. Alleen moet ik uitkijken dat ik niet ontevreden wordt van mijn stapel bij elkaar geraapte handdoeken en theedoeken en eigenlijk alleen maar witte wil. En de gewone handdoeken die bij elkaar gespaard zijn in verschillende motieven en kleuren. Of ons interieur samengesteld met kringloopspullen en niet zo uit een woonblad met dezelfde houtkleur en onberispelijk op elkaar afgestemd. Een balans moet ik vinden in minimaliseren, maar niet ontevreden worden van spullen die door de jaren heen verzameld zijn en misschien niet geheel volstaan in een minimalistisch interieur. Wel ga ik al mijn koffiekopjes weggeven en bij de Ikea voor 39 cent allemaal dezelfde witte kopjes gekocht. Rust in mijn keukenkastje voor een klein bedrag :-).

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *