In de eerste week van de challenge, had ik contact met Carola. Een dappere moeder en vrouw die haar door God gegeven talent is gaan gebruiken. Iets wat ze super spannend vindt en regelmatig zorgt voor de welbekende stemmen in het hoofd. Maar ze zet door. Want als je je talent teruggeeft aan God, kan Hij er mooie dingen mee doen.

Ik heb nog maar net de telefoon opgehangen met Daniëlle of mijn onzekerheid komt weer even de kop op steken. Aan mij de vraag of ik een bemoediging wil schrijven voor de lezeressen van “Power to the Mama’s” over uitstappen en je talenten inzetten voor Gods Koninkrijk. Super leuk! Maar zal het lukken? Zal het aan Daniëlle haar verwachtingen voldoen?

“STOP Hiermee!” zeg ik tegen mezelf. Laat die gedachten toch niet steeds zo je denken beheersen! Leer nu eens naar jezelf te kijken zoals God naar je kijkt, en vertrouw op het talent dat Hij je geschonken heeft, spreek ik mijzelf toe.

Sinds dit jaar mag ik mijn talenten inzetten in Gods koninkrijk als schrijfster bij “Zij Lacht”. Afgelopen oktober werd ik geattendeerd op de oproep van Liza, de oprichtster. Liza zocht schrijfsters om overdenkingen te schrijven voor haar platform. Ik bedacht me geen moment en besloot te reageren, waarop een positieve reactie volgde. Maar al snel daarna kwam de onzekerheid de kop op steken. Ik ervaarde echt dat ik heilige grond betrad, dat God mij hiervoor riep. Maar ik had ook zoiets van “wie ben ik?” net zoals Mozes in Exodus 3-11. Maar God liet duidelijk weten dat Hij mij geschikt vond en dat Hij er altijd bij zal zijn! Hij rust mij uit om te doen wat Hij van mij vraagt, daar mag ik op leren vertrouwen. En dat is een gave weg om te bewandelen!

Ervaar jij dat God jou ook roept om je talenten in te zetten voor Zijn Koninkrijk? Vertrouw erop dat God je uitrust. Hij maakt jou geschikt. Sta op, stap uit de boot en loop over het water waar God jou roept, je kunt het! Hij kent je als geen ander en maakt geen vergissingen. En weet je… als het uit die boot stappen toch niet verloopt zoals je had verwacht, dan is daar altijd weer die hand van Jezus. Je stelt God namelijk nooit teleur. Hij is blij als je uitstapt om te proberen. En val je? Dan mag je met opgeheven hoofd weer opstaan. De rechtvaardige valt ook, maar staat ook gewoon weer op.

Veel zegen!

Lieve groet, Carola

Foto: JustJet Fotografie & Styling

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.