Vol verwachting in Advent

Advent is voor velen een tijd van verwachten en uitzien naar de geboorte van Jezus. Maar wat verwachten we dan? En wat zegt de Bijbel over het verwachten van Jezus’ komst?

Advent betekent in het Latijn: komende. We kijken in deze periode uit naar Jezus die komt.

Met de geboorte van Jezus ontstond er een nieuwe periode. Hij was gekomen voor onze zonden, zodat wij in vrijheid mogen leven. Die vrijheid voelen we misschien niet altijd. En ook is het leven op dit moment voor lang niet iedereen rozengeur en maneschijn. Wat mogen we dan nog verwachten? En hoe wordt het kerstfeest een feest van licht, voor iedereen?

Daarover gaat de Weekly Devotional van onze Mom Squad Members deze week.

We geven je deze week een dagje uit de Weekly, omdat we hopen dat je er een andere focus van krijgt deze week. Dat het je helpt er ook in deze drukke tijd, elke dag even tijd voor God te maken. Hij is het zo waard! En Zijn Woord staat zo vol met dagelijkse benodigdheden. Dat geeft Hij ons telkens opnieuw.

PS. Wil je 2022 groeien in verbinding zijn met God, jezelf en je gezin? Word Mom Squad Member en ontvang wekelijks de Weekly Devotional met dagelijkse overdenkingen, maandelijks info van professionals en toegang tot de online community waar we je extra bemoedigen in het in verbinding leven! Daarnaast krijg je twee keer per jaar een pakketje leuks én korting op coaching en events.

Lees Romeinen 15:13

De God nu van de hoop moge u vervullen met alle blijdschap en vrede in het geloven, opdat u overvloedig bent in de hoop, door de kracht van de Heilige Geest.

Lees de oorzaak-gevolg onderdelen in deze tekst eens rustig door:

Als God ons vult met blijdschap en vrede, zijn we overvloedig in de hoop, door de kracht van de Heilige Geest.

De Heilige Geest is ons gegeven toen Jezus naar de hemel vertrok. En als we in Jezus gaan geloven (of ons steeds weer bekeren), komt de Heilige Geest in ons hart.

Dat is iets wat we mogen verwachten van de Heer, omdat Hij het heeft beloofd in de Bijbel. En daarmee hebben we enorm veel kracht in ons om te blijven in de hoop, misschien wel zonder dat we het weten.

Reflectie:

Hoe is dat voor jou?
Op welke manier ervaar jij de Heilige Geest in je leven?
Wat zou je daarin nog willen leren? Waarvoor ben jij nog ‘vol in verwachting’?

Gebed:
Dank God voor jouw leven. Vertel Hem in gebed welke vragen je hebt, wat je nodig hebt.

 

Zoek je een manier om in verbinding met jezelf, God en je gezin te leven? De Mom Squad Community helpt je! 

Het is de online plek waar je in verbinding met andere mama’s bemoedigd wordt keuzes te maken in verbinding met God én uitgedaagd wordt om te groeien in geloof, relaties, balans, gezondheid en opvoeden. 

➡️  Wekelijks een Weekly Devotional, met dagelijkse (bijbelse) overdenkingen voor moeders. Te lezen in app of te printen voor paper lovers

➡️  Informatie van professionals in de online omgeving over opvoeden, geloof, relaties, balans en gezondheid (o.a. mamacoach, gezinscoach en opvoedcoach) door middel van learnings en e-magazines

➡️  Bibliotheek met 20 podcasts met professionals over geloof en opvoeden, hoe je je relatie goed houdt, impact van een scheiding en work-life integration

➡️ Contacten en connecten met elkaar zonder social media accounts in onze eigen online omgeving

➡️ Delen van gebedspunten en dankpunten hoe fijn dat een groep moeders met je meebidt!

➡️ Reflectiemomenten en bemoediging om je scherp te houden op wat je écht wilt

➡️ 2x per jaar een pakketje leuks op de mat, met de winter- én zomereditie van de #Powerbooks: 128 pagina’s vol bemoedigende, eerlijke columns en artikelen + een stille tijd challenge waarmee je jouw geloofsleven, moederschap en je gezin-zijn boost!

➡️ Korting op de meeste (online) events en masterclasses voor max. 2 personen

➡️ 10% korting op coaching (door Daniëlle Koudijs van Fier Mama Zijn) en project selfcare

➡️ Handige besloten omgeving te gebruiken op desktop, mobiele website én via de huddle e-learning & community app!

😃 Eén maand gratis als je per jaar betaalt

Lees hieronder meer informatie en de overige voorwaarden van het membership.

Wissen

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.