3 Reacties

 • Marina 1 augustus 2018 at 22:59 Beantwoorden

  Wauw wat doe je dat gaaf!!! Petje af!!! Misschien nog een aanvulling: er staat vrucht enkelvoud. Ik legde het de kids uit met behulp van een mandarijntje. Als je die kleine clementines pakt hebben die meestal 9 partjes. Het is namelijk de bedoeling dat alle gaven groeien, de Geest die moet dat doen en wij moeten Hem de ruimte geven. Ze zullen dan allen groeien, de een wat sneller dan de ander, maar groeien doen ze.groetjes!

  • Veerle 12 augustus 2018 at 20:46 Beantwoorden

   Hoi Marina,

   Wat een toffe toevoeging, dank je wel!

 • Yeho 15 mei 2019 at 07:30 Beantwoorden

  De Liefde Onderhouden is het Eerste Gebod en Hij is het volgende:

  Heb God Lief met geheel je Hart, Ziel en Lichaam en onderhoud al zijn geboden in eendracht met de Heer, zodat het jou goed moge gaan.

  God gaat zichzelf laten zien aan jou, en Hij gaat jou laten zien wie jij bent. Daarna leer jij samen met Hem je eigenwaarde in Liefde te bevestigen in eenheid volledig in Gods Liefde en dan wanneer dit volledig is, ga je al deze Liefde kunnen delen en geven aan je medemens zonder enige verwachting van terruggave want God blijft jou de Eeuwige Machtige Liefde Geven. Hoop Geloof en Vertrouwen in de Echte Liefde Want Hij is Yehovah, en Hij is onverwoestbaar, en zijn geest is nu hier op aarde. Het is tijd, zijn beloftes zijn reeds in vervulling gegaan. Het oordeel wordt in een aantal bovenmenselijke seconden over de mensheid gegoten. Wanneer je bekend bent met de Heilige Aramese/Hebreeuwse geschriften, dan zul je weten dat wij nu compleet in reverse zijn. Het Heilige Jerusalem, Het Heilige Israel vanuit de Hemel is Op Aarde, Gods Messiaanse Koninkrijk is gevestigd.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *