3 Reacties

 • Gerrie 14 september 2021 at 09:08 Beantwoorden

  Hoi Petra, wat een open en eerlijke blog. Ik kan het me voorstellen dat de moed je (soms)in de schoenen zakt, dat het zoveel energie ook kost…. wens je veel van Zijn Liefde, Nabijheid, Bemoediging toe. Dat je vooral jouw liefde en verdriet ook met je lieve kinderen kunt delen en bespreken… hoe dubbel ook ze zijn nog zo jong…. maar ze krijgen zoveel mee.
  Wens je de moed en kracht om door te gaan. En hoop dat je ook veel steun mag hebben en krijgen van moeders die er ook alleen voor staan want voor mij en voor anderen die samen zijn als ouders is het toch altijd anders weten niet hoe zwaar dat zal zijn. Groetjes Gerrie

 • Tinie 14 september 2021 at 09:19 Beantwoorden

  Lieve Petra,
  Ik heb voor je gebeden, om rust, moed, kracht, durf. Vooral ook in het vragen om hulp, en het krijgen van wat je nodig hebt. Hij laat jouw nooit los, en zal er altijd zijn. Daarop vertrouw ik blindelings! Daarom heb ik gebeden, want daarmee kan ik je helpen.
  Ik ben een oma (met andere problemen). We hebben elkaar niet persoonlijk maar ik volg je al langer. Ik wens je Gods zegen toe!

 • Tinie 14 september 2021 at 09:20 Beantwoorden

  Lieve Petra,
  Ik heb voor je gebeden, om rust, moed, kracht, durf. Vooral ook in het vragen om hulp, en het krijgen van wat je nodig hebt. Hij laat jouw nooit los, en zal er altijd zijn. Daarop vertrouw ik blindelings! Daarom heb ik gebeden, want daarmee kan ik je helpen.
  Ik ben een oma (met andere problemen). We hebben elkaar niet persoonlijk ontmoet, maar ik volg je al langer. Ik wens je Gods zegen toe!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *