12 Reacties

 • Talitha Van helden 2 juni 2017 at 16:04 Beantwoorden

  Ik zou graag meedoen voor een gezin wat het niet breed heeft, waar veel moeites in het gezin en familie zijn, die gun ik een week vakantie van harte, om heerlijk uit te rusten en bij te komen!

 • Adinda 2 juni 2017 at 16:14 Beantwoorden

  Dat lijkt mij heerlijk! Mijn man en ik hebben elkaar ontmoet op de Betteld. Inmiddels bijna 3 jaar getrouwd en een heerlijke zoon van 8 maanden. De laatste maanden waren voor ons erg pittig. Het zou heerlijk zijn om gratis een weekje weg te mogen! En een mooi verjaardagscadeau.

 • Joke 2 juni 2017 at 16:18 Beantwoorden

  Wij zouden graag een week naar de Betteld willen. Onze dochter van 21 kan de tweede week van juli mee, voordat ze voor een jaar naar Engeland vertrekt als au pair. We hebben moeilijke jaren achter de rug en een vakantie zit er amper voor ons in. Tot rust komen bij God en Hem danken voor wat we allemaal wel hebben, doe ik graag met mijn man en drie dochters.

 • Judith Pronk 2 juni 2017 at 16:29 Beantwoorden

  Wij hebben voor het eerst sinds jaren een vakantie geboekt…..een kampeerplek welteverstaan want we gaan voor het eerst met de tent weg. Weet zeker dat onze dochters het geweldig zullen vinden! Dit weekje op de betteld zou ik heel erg gunnen aan vrienden van ons die dit jaar niet op vakantie kunnen. Ze hebben twee kinderen die het heerlijk zullen vinden er alsnog even op uit te gaan met de vouwwagen. En bovenal, na alle drukte, kwalitijd te hebben met elkaar én God! Hoop het voor ze!

 • Eunice Barelds 2 juni 2017 at 17:53 Beantwoorden

  Oeh! Dat klinkt fijn! Ik zou graag mee willen doen, zodat we met ons gezin lekker kunnen kamperen!

 • Erica 2 juni 2017 at 18:48 Beantwoorden

  Wij zouden ook graag een weekje kamperen! Klinkt als een fijne camping! En in plaata van de hele vakantie in de tuin klinkt even weg als een heel goed plan!

 • Judith 2 juni 2017 at 19:29 Beantwoorden

  Wij hebben een caravan gekocht en gaan de betteld verkennen deze zomer en we zouden de caravan graag uitlenen aan een vriend van ons. Hij heeft een heftige tijd achter de rug en ik gun hem een fijne vakantie met zijn kinderen.
  Financiën zijn een probleem dus dit zou heel gaaf zijn!

 • Sandra Bos-Griffioen 2 juni 2017 at 19:37 Beantwoorden

  Oh dat zouden wij heel gaaf vinden. Door omstandigheden gaan we dit jaar niet op vakantie dus dit zou een mooi cadeau zijn!

 • Marielle Deelen 2 juni 2017 at 20:55 Beantwoorden

  Ik gun deze week vakantie aan mijn broer en schoonzus. Ze hebben 5 kinderen (5,4,3 en een tweeling van 0). Zeker voor een jong gezin een heftige,drukke, maar zeker ook dure tijd waar geen geld is voor een vakantie.
  Sinds 1,5 jaar heeft hun gezin een verandering meegemaakt en hebben ze bewust zelf gekozen om God te volgen (wat je mee geeft raakt nooit verloren) en hun 5 kinderen laten dopen.
  Hoe gaaf is het als hun een weekje kunnen kamperen op zo’n gave camping waar ze niet alleen tot rust kunnen komen, maar ook God duidelijk zichtbaar aanwezig is en van alles georganiseerd wordt voor zowel zichzelf, maar ook voor de kids!
  Het zou super gaaf zijn!

 • Tineke Matulessy 3 juni 2017 at 06:51 Beantwoorden

  Dat zou super zijn! Met ons gezin van 5 lekker kamperen! Ik ben er een keer een dag met een vrij zijn weekend geweest, wat een mooie camping! Net wat je zegt, even opladen, even uit je drukke leven worden gehaald, dat is zo nodig. Genieten met elkaar als gezin! We hebben er veel zin in!!

 • Gerdien 3 juni 2017 at 08:45 Beantwoorden

  Ja,ik zou graag meedoen
  Omdat het leven niet altijd gaat zoals je hoopt, zou ik het fijn vinden om samen met mijn kids een weekje te kamperen.

 • Marlies Nieuwkoop 6 juni 2017 at 21:41 Beantwoorden

  Lijkt me heerlijk! Ik doe mee! Nog even er tussen uit voordat onze kleine wordt geboren in augustus.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *